“Потап небезпечний”: Влад Яма після свого повернення в Україну став на захист чоловіка Насті Каменських

Влад Яма приголомшив Мережу своїм поверненням в Україну. Чоловік вирішив стати на захист Потапа, який також частенько подорожує і знаходиться в інших країнах.

Влад Яма тривалий час знаходився за кордном. Чоловік не виявляв жодного бажання повертатися до України, через постійні обстріли та нестабільну ситуацію по всій Україні, але тут сталося щось надзвичайне. Влад Яма опублікував серію знімків з України, заінтригувавши своїх прихильників.

Перед цим подібна історія трапилася з Потапом, повернення якого підтвердила Настя Каменських. Справа в тому, що на чоловіків постійно виливається хейт через виїзд за кордон, але вони на це сильно не реагують. Влад Яма вирішив стати на захист свого друга та колеги і висловився з цього приводу. Редакція сайту Добрі новини зʼясувала, якої думки хореограф про продюсера.

Влад Яма натякнув на повернення в Україну

Один з користувачів Мережі опублікував пост про те, що після цілої безсонної ночі через роботу ППО в стрічці новин кожного разу спостерігається, що Потап не розлучається з Настею, а в Лободи не вдався концерт. Після такого, як каже користувач, нелюбов до нічних обстрілів перемикається на українських зірок.

“Мені здається, деякі навіть думають, що Потап майже такий же небезпечний (звісно, ні) як ракети”, – написав у відповідь чоловік, натякаючи, що він на боці Потапа.

Влад Яма повернувся в Україну і став на захист Потапа

Нагадаємо, Влад Яма покинув Україну 24 лютого зі своїми рідними через переживання за власне життя та здоровʼя і поселився в Маямі. Там чоловік тривалий час весело та безтурботно проводив час і не планував повертатися на рідну землю. Що стало причиною зміни рішення – поки залишається невідомим, але наша реадкція сподівається, що найближчим часом Влад Яма зможе пояснити, що ним керує.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини