“Мінус сім сантиметрів”: Квіткова після розлучення надихнулась на зміни іміджу та зробила екстремальну зачіску

Відома українська блогерка та переможниця "Холостяка-9" Даша Квіткова показала, на які зміни наважилась після повернення з США. Знаменитість неочікувано змінила зачіску

Даша Квіткова, відома українська блогерка та переможниця найромантичнішого реаліті-шоу “Холостяк-9”, нині продовжує активно вести особистий блог у соціальній мережі Інстаграм. Знаменитість навіть після розлучення та у світлі трагічних подій не зупиняється й продовжує жити – виховувати сина та насолоджуватись життям. Так, наприклад, нещодавно зірка вирушила до своєї подруги в США.

Після повернення додому знаменитості захотілось змін. Даша Квіткова зажадала змінити свою зовнішність, тому вирушила до перукаря. На своїй сторінці в Інстаграмі зірка показала, яку зачіску вирішила зробити. Блогерка підстригла сім сантиметрів волосся, а також попросила майстра зробити їй чубчик.

Даша Квіткова показала, як виглядає з оновленою зачіскою – укороченим волоссям та чубчиком
Даша Квіткова показала, як виглядає з оновленою зачіскою – укороченим волоссям та чубчиком

Після походу в салон знаменитість одразу похизувалась результатами своїм шанувальникам. Даша Квіткова розмістила на своїй сторінці фотографії, на яких видно, що вона й дійсно кардинально змінила образ. Раніше волосся блогерки було суттєво довшим, а чубчик не прикрашав ніжних рис знаменитості.

Схоже й сама Даша Квіткова залишилась задоволеною своєю новою зачіскою. Про це свідчить яскрава усмішка знаменитості на всіх опублікованих фотографіях. Блогерка не розповіла, чому насправді їй захотілось таких кардинальних змін. Можливо, причина полягає у бажанні, яке наздоганяє багатьох дівчат влітку – з початком нового сезону хочеться чогось новенького. Можливо, причина й в іншому – в розлученні з Нікітою Добриніним.

Даша Квіткова та Нікіта Добринін розлучились 2023 року
Даша Квіткова та Нікіта Добринін розлучились 2023 року

Існує багато жартів про те, що жінки кардинально змінюють свою зовнішність після розставання з коханими. Відома українська блогерка Даша Квіткова оформила розлучення з чоловіком Нікітою Добриніним на початку цього року. Зіркова пара залишилась у добрих взаєминах бодай заради свого спільного сина Лева.

Популярне

Подібні новини