З весільною обручкою на пальці: Аліна Гросу вийшла на зв’язок і натякнула на возз’єднання з Романом Полянським

Відома українська співачка Аліна Гросу нещодавно випустила новий кліп, який знімала у США. Знаменитість позувала в кадрі з весільною обручкою на пальці

Аліна Гросу, відома українська співачка, нині живе та навчається за кордоном. До США знаменитість вирушила, аби здобути акторську освіту та покращити свої музичні навички. Втім, у перерві між навчанням зірка знаходить час і для роботи. Так, наприклад, нещодавно вона випустила новий кліп на пісню “Грозами”.

Артистка зізналась, що вважає недоречним нині витрачати величезні кошти на знімання кліпів, тому відео робила самостійно. Аліна Гросу зняла кліп на телефон та сама змонтувала його. Опублікувавши нову композицію, співачка зібрала овації. Втім, майстерність артистки – не єдине, на що публіка звернула увагу.

На пальці правої руки Аліни Гросу можна помітити весільну обручку
На пальці правої руки Аліни Гросу можна помітити весільну обручку

У кадрі можна було помітити, що на безіменному пальці правої руки Аліни Гросу красується весільна обручка. Знаменитість показалась у цікавому образі та після оголошення розлучення зі своїм коханим Романом Полянським чомусь не зняла весільного кільця. Звісно, такий образ знаменитість не коментувала. Втім, можна припускати, що таким чином Аліна Гросу натякає, що возз’єдналась зі своїм обранцем.

Аліна Гросу презентувала новий кліп, в кадрі якого на її руці можна було побачити обручку
Аліна Гросу презентувала новий кліп, в кадрі якого на її руці можна було побачити обручку

Нагадаємо, що російський актор Роман Полянський та його колишня кохана Аліна Гросу були знайомі давно. Так, майбутні колишні познайомились ще навіть до весілля артистки. Пізніше їхні дружні стосунки стали міцнішими, а з часом між зірками з’явилось ще й кохання. Роман Полянський заради своєї дівчини переїхав жити до Києва. У стосунках зіркової пари все було дуже чудово.

Втім, в один момент вони буквально зникли з радарів. На особистих сторінках знаменитостей більше не з’являлось спільних фото, а Роман та Аліна мовчали про те, чи досі разом. Пізніше Гросу мимохіть підтвердила, що залишила свого бойфренда в минулому.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини