“Трошки переборщила з губами”: фани похвалили нову зачіску Лесі Нікітюк, але не оцінили її “усмішку качки”

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк останнім часом активно експериментує зі своєю зовнішністю. Не всі перевтілення знаменитості її фанати оцінюють

Відома українська телеведуча та блогерка Леся Нікітюк сьогодні продовжує активно будувати свою кар’єру. Знаменитість веде шоу на “Новому каналі”, а також готується до знімань нового сезону проєкту “Хто зверху?” з ведучим, який замінить Сергія Притулу. З цієї нагоди зірка вирішила змінити зачіску. Про це вона повідомила на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм.

Вчора, 2 червня, Леся Нікітюк опублікувала Історії з крісла перукаря, а вже сьогодні в стрічці ведучої з’явився новий допис. На свіжій фотографії знаменитість показала оновлену зачіску. Зірка змінила стрижку, зробила цікавий чубчик та по-іншому пофарбувала волосся. Зміни іміджу безперечно пасують Лесі Нікітюк та освіжають її загальний зовнішній вид.

Леся Нікітюк показала оновлену зачіску – стильну стрижку та новий колір волосся
Леся Нікітюк показала оновлену зачіску – стильну стрижку та новий колір волосся

У коментарях до нового допису шанувальники та пересічні користувачі мережі закидали Лесю Нікітюк компліментами. Підписники зазначили, що знаменитості дуже пасують зміни, а виглядає вона настільки привабливо, що людям перед переглядом її фото слід видавати хустинку – мовляв, аби було чим витирати слину.

Втім, оцінили нову фотографію далеко не всі. Одна з підписниць Лесі Нікітюк зазначила, що вона дещо переборщила зі збільшенням губ. Користувачка мережі висловила свою думку та зауважила, що раніше ведуча виглядала краще, а її природна зовнішність не вимагала доповнень. З такою думкою погодилось декілька десятків підписників знаменитості.

У мережі розкритикували збільшені губи відомої української ведучої Лесі Нікітюк
У мережі розкритикували збільшені губи відомої української ведучої Лесі Нікітюк

Хай там як, але відома українська телеведуча та блогерка з приводу власної зовнішності не комплексує. Знаменитість має відмінне почуття стилю, тому завжди вміє вдало підкреслити всі свої переваги – а їх у Лесі Нікітюк не мало.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини