Настя Каменських зізналась, як вплинула відстань на їхні з Потапом стосунки: “Можливо, це вже захисна реакція”

Після початку повномасштабної війни чимало подружніх пар розділила відстань. Настя Каменських зізналась, як змінились їхні з Потапом стосунки після довгого життя окремо

Відома українська співачка Настя Каменських сьогодні продовжує активно будувати власну кар’єру. Знаменитість виступає в усьому світі та в Україні з благодійними концертами. Її чоловік, Потап, хоч і дуже рідко з’являється на публіці та майже не ділиться подробицями свого професійного та особистого життя, за словами дружини, також займається благодійністю та волонтерством.

Саме тому зіркова пара вкрай рідко бачиться. За останній рік знаменитості доволі часто були змушені жити в різних куточках країни та навіть в різних країнах. У новому інтерв’ю для ТСН Настя Каменських прокоментувала, чи змінились її з чоловіком стосунки на відстані.

Настя Каменських висловилась про стосунки зі своїм чоловіком Потапом та зізналась, як вони змінились
Настя Каменських висловилась про стосунки зі своїм чоловіком Потапом та зізналась, як вони змінились

У коментарі для преси відома українська співачка справедливо зауважила, що вони з чоловіком – не сіамські близнюки, а тому спокійно можуть існувати на відстані одне від одного. До того ж Потап нині знову повернувся в Україну, тому, коли його графік співпадає з графіком дружини, вони проводять разом час.

Настя Каменських зазначає, що з одного боку такий сценарій може здатись жахливим. Втім, якщо подивитись на все з іншої сторони, то саме такі моменти вчать по-справжньому цінувати стосунки. Артистка пригадує, що у нечасті зустрічі з коханим вона відчуває сильну ейфорію і такий спектр емоцій, що заряджає її силами та позитивом на багато днів вперед.

“Можливо, це вже захисна реакція моєї психіки, але в цьому реально є якась своя романтика, якщо чесно”, – підсумувала Настя Каменських.

Відома співачка Настя Каменських висловилась про стосунки на відстані зі своїм чоловіком Олексієм Потапенком
Відома співачка Настя Каменських висловилась про стосунки на відстані зі своїм чоловіком Олексієм Потапенком

Крім того, додала знаменитість, нині і вона, і її чоловік нині перебувають саме в тому місці, де можуть принести максимальну користь. Настя Каменських впевнена, що відстань аж ніяк не похитнула її з чоловіком стосунків. Навпаки, запевняє зірка, їхній союз тепер став набагато міцнішим, а розлуку вони сприймають, як новий досвід, який повинен навчити їх чомусь новому.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини