Олександр Пономарьов заявив, що поставив на паузу свою творчість: чому артист більше не може писати нові пісні

Відомий український музикант Олександр Пономарьов розповів про свою професійну діяльність. Знаменитість зізнався, чому більше не пише пісні та довгий час навіть не міг виступати

Олександр Пономарьов, відомий український музикант, в умовах повномасштабної війни в Україні продовжує виступати з благодійними концертами. Знаменитість збирає чималі суми на благодійні та волонтерські цілі. Втім, зізнався артист у новому інтерв’ю для Дмитра Гордона, деякий час тому в нього сталась творча та професійна криза. Він умовно поставив свою діяльність на павзу – не випускає нові пісні, втім продовжує виступати.

Знаменитість зізнався українському журналісту, що історія сягає корінням майже 10 років тому – коли на Сході України почалась війна. 2014 року Олександр Пономарьов виступав для військових на передовій. Тоді знаменитість побачив багато горя, через що, зізнається він в інтерв’ю для Дмитра Гордона, припинив писати пісні.

Пономарьов висловився про павзу у своїй творчості та назвав причину, чому не пише пісні
Пономарьов висловився про павзу у своїй творчості та назвав причину, чому не пише пісні

Заговорив про умовний застій у творчості Олександр Пономарьов, коли аналізував своє минуле. Артист пригадав, що йому ніколи не давали гроші на розвиток своєї творчості, втілення творчих планів. Знаменитість розповів, що завжди заробляв кошти самостійно та інвестував їх у кліпи та написання нових композицій. Співак чесно сказав, що “стрибків” у його творчості не було, а ось провали траплялись.

“Тоді [2014 року] три роки їздив на передову, співав для хлопців. [На війні] я бачив поранених, загиблих. Це забрало у мене написання”, – зізнався Олександр Пономарьов.

Відомий український артист зізнався, що йому в голову нічого не приходило, тому він буквально не міг писати нові пісні. Олександр Пономарьов розповів у коментарі для журналіста Гордона, що в нього зникло будь-яке натхнення.

Пономарьов чесно розповів про застій у творчості
Пономарьов чесно розповів про застій у творчості

Ба більше, зазначив артист, він навіть припинив виступати. Втім, в один момент військовий поцікавився в Пономарьова, чому той не дає концерти. Тоді, зізнається співак, його змотивували відновити концертну діяльність.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини