Дочка Кузьми Скрябіна розкрила свої прибутки та довела, що медики в Україні можуть мати гідні кошти

Дочка співака Кузьми Скрябіна показала у мережі, скільки нині заробляє столичний медик-косметолог. Показуємо прайс-лист наступниці легендарного артиста.

Дочка померлого співака Андрія Кузьменка активно веде сторінку у популярній мережі Інстаграм, адже це дуже допомагає її діяльності, як медика. Відомо, що Барбара Кузьменко — лікар-косметолог, і нещодавно вона поділилася інформацією зі своїми прихильниками та потенційними клієнтами, щодо цін на власні послуги.

Донька Кузьми Скрябіна показала нове фото з чоловіком і собакою
Донька Кузьми Скрябіна показала нове фото

У сторіз молода медикиня показала прайс на популярні серед сучасних дівчат і жінок послуги, а саме: збільшення губ, контурна пластика обличчя, бланшинг зморшок. В середньому похід до наступниці знаменитості може обійтися панянці у 5500-6000 гривень. Щоб підтягнути личко, потрібно буде заплатити не менше 9000 гривень.

Дочка Кузьми Скрябіна розкрила свої прибутки

Відомо, що перед тим, як стати косметологом та розкрутитися у мережі, пані Барбара присвятила не один рік навчанню за спеціальністю дерматолога. Є інформація, що дівчина гризла граніт науки в одному з найпрестижніших ВНЗ України, а саме медичному університеті імені Богомольця.

Там під час проходження підготовки вона зустріла своє кохання. Студентський роман дуже швидко переріс у серйозні стосунки, і за три роки до повномасштабного вторгнення, а саме у 2019-му році, дочка Кузьми вийшла заміж. На жаль, батько так і не встиг побачити свою дитину у весільній сукні та повести її під вінець.

Нагадаємо, що Андрій Кузьменко драматично пішов з життя у наслідок автомобільної аварії, 2-го лютого 2015-го року. Його авто на швидкості зустрілося з молоковозом, коли артист повертався додому у Київ. Дочці Барбарі на той момент було усього 17 років. Дівчина дуже довго не могла оговтатися після батькової кончини.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини