Це просто вау: як виглядає і чим займається падчерка Потапа, яка вже стала дружиною і буде мамою

Одружившись з Іриною Горовою, у репера Потапа з'явилася падчерка Наталія. Як виглядає дівчина, яка замінила зірці дочку та за кого вона вийшла заміж?

Шлюб з Іриною Горовою приніс Потапу багато нового досвіду. Окрім того, що завдяки своїй колишній дружині репер вперше став батьком, він зміг зрозуміти, як це, коли в родині зростає пасербиця. Справа в тому, що продюсерка привела у сім’ю з Олексієм Потапенком свою дочку від першого шлюбу.

Попри всі стереотипи зірковий чоловік зміг налагодити з названою дочкою Наталією стосунки та у деяких моментах навіть їй замінив рідного тата.

Як виглядає пасербиця Потапа?

Проте, зараз дівчина вже зовсім доросла та має власну родину.

Як виглядає і чим займається пасербиця Потапа?

Наталія Горова зовсім не схожа на свою маму: вона модельного зросту, має неймовірне біляве волосся. Минулого року її популярна ненька повідомила, що її дочка вийшла заміж. Обранець — родом з Лівану. Втім, судячи зі свіжих світлин дівчини в Інстаграмі, вона веде у мусульманській країні вельми світське життя: хіджабу не вдягла, у розвагах не обмежена та у гаремі не опинилася.

Сама розповідає, що від ліванської культури вона у захваті, особливо від чудової різноманітної тамтешньої кухні. Також вже навіть потрошки почала розмовляти арабською.

Минулого року, після того, як Ірина розповіла про шлюб доньки, Наталії одразу у мережі почали приписувати материнство. На фоні чуток спливло навіть фото новоспеченої дружини з малятком неслов’янської вроди. Втім, публікація виявилася несвіжою, 2019-го року.

Як виглядає пасербиця Потапа?

Нагадаємо, що у Потапа та Ірини Горової є син Андрій. Він тільки підростає і живе наразі з мамою. Втім, з популярним татом зв’язок не втрачено: хлопці часто проводять дозвілля, а до війни навіть подорожували.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини