Море за кордоном. В які країни Леся Нікітюк, Ксенія Мішина та інші зірки літають на відпочинок влітку

Про відпочинок цього року більшість українців може тільки мріяти, але вже більше людей може його собі дозволити. Розповідаємо, які курорти обмилували наші знаменитості.

Літо вже вступило у свою силу, а чимало наших громадян вже замислилися про відпочинок. Які курорти полюбилися навіть найвибагливішим зіркам?

Леся Нікітюк

Популярну ведучу Леся Нікітюк, здається неможливо вразити навіть найбільш екзотичним пляжем чи країною, адже зірка об’їхала ледь не весь світ разом з передачею “Орел та Решка”, ведучою якої була тривалий час. Втім, до війни її помічали на Мальдівах. А ось під час повномасштабного наступу, у 2023-му році дозволила собі поїхати перезавантажитися у СПА-готель на Хмельниччину.

Леся Нікітюк на відпочинку

Оля Полякова

Справжньою мандрівницею українського шоу-бізнесу є Оля Полякова. Де тільки не відпочивала Суперблондинка: була у Туреччині, на Лазурному березі Франції, Греції, Майямі, а у 2022-му році об’їздила пів Європи, проте не через власне бажання, на жаль. Проте, зірка не обходить своєю увагою і українські курорти, надаючи перевагу Буковелі.

Ксенія Мішина

Ксенія Мішина показала нові фотографії з пляжного відпочинку біля басейну
Ксенія Мішина на відпочинку

Яскрава Холостячка та колишня Олександра Еллерта дуже любить вишуканий відпочинок. До війни поїхала з екс-обранцем у неймовірну Домінікану, бувала у Хорватії. Та зараз знаменитість можна помітити лише у Києві, адже вона залишилася працювати на Батьківщині. Навіть її син ходив у столичну школу. Бувала акторка у Карпатах, їздила на Чорне море.

Тіна Кароль

Помітити цю поп-діву на пляжі — просто неможливо, адже співачка з головою пішла у роботу. Проте, до нападу росії у 2022-му році, вона бувала в Африці, возила свого сина до Ісландії помилуватися нереальними, майже марсіанськими пейзажами, але взимку не гидувала і нашими Карпатами.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини