Переріс маму та заговорив басом: як змінився син Наталії Мосейчук, який виріс копією свого таємного батька

Наталія Мосейчук не часто ділиться подробицями свого особистого життя, але приховувати довго свого сина-красеня вона не змогла. Показуємо рідкісні світлини хлопця.

Популярна ведуча Наталія Мосейчук тримає дистанцію з фанатами у питаннях особистого життя. Проте, від пильного ока прихильників нічого не приховаєш. Відомо, що у знаменитості є старший син. Його вона народила у стосунках зі своїм першим обранцем, ім’я та прізвище якого не розголошується і досі.

Свого первістка знаменитість привела у світ у 1998-му році. Назвали хлопця Антоном. Втім, стосунки з його батьком дуже скоро зійшли нанівець, а майбутня залізна леді “плюсів” зрозуміла, що має сама ставити дитину на ноги і тому з головою пішла у кар’єру. Зростав малюк із допомогою батьків своєї неньки, згодом вона забрала його до Києва.

Як змінився син Наталії Мосейчук

Зараз син Наталії вже зовсім дорослий. На відміну від матусі, він веде непублічне життя, фактично не світиться навіть у популярних соціальних мережах, як-от Інстаграм чи Тік-Ток. Ведуча неодноразово говорила, що він присвячує багато часу навчанню та й взагалі ріс дуже талановитою дитиною. У розмові з Катериною Осадчею, знаменитість згадувала, що малюк вже у свої три роки міг читати і навіть розв’язувати задачі.

Як змінився син Наталії Мосейчук

У 2021-му році зірка ділилася радісною новиною. Антон, виявляється не тільки блискуче вступив до престижного українського економічного ВНЗ, КНЕУ імені Вадима Гетьмана, а й отримав можливість навчатися за кордоном у Німеччині. Грант заслужив своїми силами.

Нагадаємо, що Наталія Мосейчук вдруге вийшла заміж. Її чоловіка звуть Ілля, і від обранця ведуча народила ще одного сина, якого назвали Матвієм. Хлопчик нині ще навчається у школі та живе з батьками.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини