“Я знову тато”: Андрій Джеджула приголомшив прихильників знімком з новонародженим малюком

Український телеведучий Андрій Джеджула приголомшив Мережу знімком з новонародженим малюком. Чоловік заявив, що знову став батьком чергової дитини.

Андрій Джеджула отримав велику популярність на телебаченні, а потім почав будувати стосунки зі співачкою Сантою Дімопулос, під час шлюбу з якою у них народилася дитина. Однак, пара не змогла довго протримати ідеальні стосунки і вирішила розлучитися.

Хай там як, але судячи з соціальних Мережа чоловіка, він не дуже сумує за екс-коханою. Телеведучий опублікував фотографію з новонародженим малюком на руках, викликавши резонанс у своїх прихильників. Більшість з них подумали, що Андрій знову став батьком, але хто ця загадкова кохана дівчина? На думку про батьківство чоловіка наштовхує опис під фото:

“Час плине і я знову тато”, – написав Джеджула.

Андрій Джеджула знову став батьком
Андрій Джеджула знову став батьком

Однак, прихильників неможливо обдурити. В коментарях активно почали вітати телеведучого з тим, що він став саме хрещеним батьком. На думку більшості прихильників, це було очевидно, але знайшлися й такі, хто подумав, що Андрій і справді вкорте став батьком.

  • “Біологічний чи хрещений… все одно поздоровляємо”,
  • “Андрію ,яка чудова новина!!!Наші вітання, хай буде світло в твоєму житті і житті твоїх чудових діток. Миру і вірного янгола-охоронця малечі”,
  • “Хрещений, судячи з усього”, – пишуть прихильники.

Згодом Андрій опублікував ще один пост, в якому зізнався, що насправді став хрещеним батьком і всього у нього вже 10 похресників: Євген, Тимофій, Лука, Олександра, Міланія, Кирило, Данило, Михайло, Марк і тепер наймолодша дівчинка Інга. Також чоловік додав, що він молиться за кожного свого похресника і за їхніх батьків.

Андрій Джеджула знову став батьком
Андрій Джеджула знову став батьком

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини