“Ми будемо дуже сумувати”: Наталка Денисенко розповіла про величезну втрату у її родині

Відома українська акторка Наталка Денисенко поділилася в Мережі доволі сумною новиною. З життя пішла дуже важлива для неї людина, втрата якої залишила свій слід.

Наталка Денисенко в Мережі та перед своїми прихильниками завжди намагається триматися на позитиві, але так виходить не завжди. Час від часу трапляються події, які змушують нас на деякий час закритися в собі та переосмислити власне життя. Цього разу Наталка повідомила про втрату дуже близької людини. Редакція сайту Добрі новини зʼясувала, хто саме покинув родину акторки.

Дівчина не проти поспілкуватися зі своїми прихильниками в Мережі, або розповісти подробиці зі свого особистого життя. Днями, Наталка опублікувала пост, в якому розповіла про втрату свого свекра. За словами акторки, це справжній удар для всієї їхньої родини і їм буде дуже його не вистачати.

Свекор Наталки Денисенко
Свекор Наталки Денисенко

“Дуже важко жити, знаючи, що твоя рідна людина помирає. Хочу, щоб він лишився в памʼяті таким, як на фото, бо він саме таким і був. Це була світла, весела і позитивна людина!”, – написала Денисенко.

Крім цього, зірка додала, що зараз найважче її чоловікові, адже це його рідний батько. Годі й уявляти, що саме відчуває чоловік. Втрачати когось з близьких – завжди непросто. Це випробування, яке рано чи пізно очікує на кожного з нас.

“Ще важче моєму чоловікові і його сімʼї… Мої співчуття! Царство небесне нашому татові. Величезна втрата для нас. Ми будемо дуже сумувати! Спочивай з миром”, – додала акторка.

Наталка Денисенко розповіла про втрату близької людини
Наталка Денисенко розповіла про втрату близької людини

Прихильники у коментарях підтримали Наталку і висловили свої співчуття цій ситуації. Значно легше переживати внутрішній біль, коли тебе хтось підтримує. Навіть, якщо це незнайомі люди, яких ти ніколи не бачив у своєму житті. Сподіваємося, що Наталка з чоловіком та його родиною якомога швидше оговтаються після неминучої втрати і продовжать жити далі.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини