“Ліпить під себе”: учасника “Холостячки” Романа Свечкоренка розкритикували за ставлення до нареченої

Учасник "Холостячки-2" 32-річний Роман Свечкоренко здивував прихильників зневажливим ставленням до своєї нареченої 22-річної Валерії Чернецької.

Роман Свечкоренко та Валерія Чернецька – дуже інстаграмна та гарна пара, на фотографії яких хочеться постійно дивитися. Їхні стосунки здаються прикладом ідеалу, але ця картинка була зруйнована через нещодавнє інтервʼю з Ілою Арел.

Дівчина веде власний проєкт “Скоро буду”, в якому вона ходить в гості до своїх головних героїв. Іла розглядає що знаходиться в холодильнику, чи прибрано вдома, гардероб і допитується у блогерів чи зірок подробиці з їхнього особистого життя. Цього разу дівчина завітала саме до цієї парочки, але прихильники не побачили у відео нічого, крім надмірного ставлення Романа до молодої коханої.

Романа Свечкоренка розкритикували за ставлення до нареченої
Романа Свечкоренка розкритикували за ставлення до нареченої

Почнемо з того, що в пари різниця у віці 10 років. Йому – 32 роки, а їй – 22. Відео починається з того, що Іла прийшла до них на кухню і почала ставити відповідні запитання про побут і таке інше. Рома з перших слів постійно перебиває Валерію і не дає їй сказати жодного слова. Крім цього, він назвав її не “кохана”, не “дівчина”, а просто “ця людина”, говорячи про те, що у Валерії випадає волосся.

Впродовж всього відео Роман розповідає про проблеми Валерії і як вони повинні бути пропрацьованими. Однак, про свої недоліки та проблеми Свечкоренко не говорить жодного слова. В очах прихильників він постає ідеальним чоловіком, який піклується про свою наречену, в якої ціла купа проблем.

Романа Свечкоренка розкритикували за ставлення до нареченої
Романа Свечкоренка розкритикували за ставлення до нареченої

Також прихильники помітили, що Валерія під час майже кожної своєї репліки дивиться на Романа, наче, чекаючи схвалення від нього. Користувачі Мережі прирівняли стосунки пари до стосунків батька та доньки, який хоче зробити її по своїм особистим вподобанням.

  • “Який же він душний, капець. Терпіння і витримки його дівчині”,
  • “Забагато Роми, він все вирішує і говорить за Лєру, а вона і звикла, дивиться на нього в очікуванні його думки. Виглядає як наївна дівчина, яка бачить їх стосунки через рожеві окуляри. Їм обом зручно так, поки що. Хоча дуже позитивна, надихаюча і заряджаюча”,
  • “Стосунки, в яких пропрацьовують, направляють, змінюють на краще Леру, бо Рома і так ідеальний”, – пишуть обурені прихильники.
В Мережі розкритикували стосунки Свечкоренка
В Мережі розкритикували стосунки Свечкоренка

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини