Ксенія Мішина показала, де спав її 11-річний син: не у теплому ліжечку, а на підлозі у ванній (ФОТО)

Популярна акторка і колишня холостячка Ксенія Мішина показала у яких умовах ночує її син Платон. Дитина буквально змушена спати на підлозі.

У нинішні неспокійні часи кожна мати хоче уберегти своє дитя від небезпеки. Ксенія Мішина показала, що вона, попри свій зірковий статус, нічим не відрізняється від інших українок. Артистка, хоч і виїздила у 2022-му за кордон, але все одно повернулася до Києва і тут разом з іншими мешканцями столиці переживає нічні тривоги і польоти “мопедів” над містом. Нещодавно знаменитість показала, де змушений ночувати її маленький син.

Ксенія Мішина розповіла про стосунки з батьком Платона
Ксенія Мішина показала, де спав її 11-річний син

Хлопчику у квітні виповнилося лише 11 років, а він вже розуміє, що відбувається у його країні. Аби убезпечити малюка, зірка дотримується правила двох стін і кладе крихітку спати у ванній біля пральної машинки. Мішина з сумом повідала, що тепер ванна кімната стала центром життя.

Ксенія Мішина показала, де спав її 11-річний син

У коментарях прихильники підтримали знамениту матусю, а також поділилися своїми історіями, з гумором повідавши про свої побутові нюанси:

  • “Дуже “зручно” ще коли котячий горщик стоїть теж там і кіт відмовляється ходити в інше місце. І серед ночі коли ти спиш у ванній — йому терміново треба покакати”
  • “Маленьке сонечко, в який важкий час живуть наші дітки”
  • “Аналогічна ситуація!!! Смішно і не дуже!!!”
  • “Я вже з дітьми місяць сплю в гардеробі… Діти навіть коли нема тривоги кажуть ідемо відразу в гардероб, щоб не переходити”
  • “В моїх знайомих злетів кахель, повністю, це так небезпечно, добре що вони в той час не знаходилися у ванній кімнаті”
  • “Я в коридорі з малим сплю, але зранку бляха муха в школу, просто немає вже сил”

Нагадаємо, що травень для столиці став особливо напруженим. Після довгої перерви на Київ полетів ледь не весь арсенал противника. Місто тримає і надалі оборону.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини