Хто може стати наступним чоловіком Камалії: всі кавалери і претенденти найбагатшої співачки України

Популярна співачка Камалія у квітні 2023-го року оголосила про розлучення. Та чи залишилася після розірвання шлюбу артистка на самоті? Дізнайтеся все про особисте життя зірки у матеріалі.

Відома і обожнювана тисячами українців Камалія здивувала всіх новиною про розірвання свого шлюбу. Зірка була небагатослівною у цьому питанні і зазначила тільки те, що з вже з колишнім чоловіком, Мохаммадом Захуром, вона розходиться у дружніх стосунках. Знаменитість і її обранець докладали зусиль, аби зберегти відносини, але все було марно.

Камалія і Мохаммад Захур розлучаються

Цікаво, що згодом не українські, а пакистанські медіа приписали співачці новий роман. Її запідозрили у зв’язках з місцевим виконавцем. Все через те, що селебріті побачили разом. Наша популярна білявка висміяла це публічно та зазначила, що її дуже веселять подібного роду “новини” і те, як перекручують її особисте життя.

Хто може стати наступним чоловіком Камалії

Те, що показує сама Камалія — говорить про те, що з Мохаммадом вдалося не спалити мости і продовжити екологічно спілкуватися. У її Інстаграмі досі з’являються спільні з обранцем світлини і разом все сімейство досі проводить час. Вона вітає його з національними святами, а він не відмовляє у посиденьках та спільних походах у заклади з дітьми. Знаменитості разом відвідували шкільний концерт своїх донечок Арабелли і Мірабелли, чим дуже потішили своїх маленьких принцес.

Прихильники ж співачки зичать їй від усього серця возз’єднання з Захуром, адже не уявляють цих зірок не у шлюбі. Фанати часто у коментарях під публікаціями артистки не приховують емоцій та висловлються про те, що для них ця сім’я була справжнім прикладом до наслідування. Також закликають селебрітіз помиритися заради дітей.

Нагадаємо, що Камалія та Мохаммад Захур одружилися у 2003-му році, своїй доньок привели у світ у 2013-му. Вагітність для співачки була справжнім випробуванням.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини