15-річна дочка Євгена Кошового з пірсингом у носі повторила “тріумф” дочки Фреймут: показала весь сором

Дочка Євгена Кошового дуже швидко перетворилася з милої дитини на справжню вродливу дівчину. Їй лише 15 років, але вона вже підкорила багато сердець своєю красою.

Євген Кошовий — щасливий тато двох діток. Його старша донечка Варвара зростала на очах прихильників батька, адже вона часто з’являлася і у публікаціях гумориста у соціальних мережах, і навіть брала участь у “Лізі Сміху”, де артист був тренером, а ще дивувала всіх своїм талантом у проєкті “Розсміши коміка”.

Та нині Варя вже намагається відокремитися від образу татуся та, схоже знаходиться у пошуку себе. Вона активно веде сторінку в Інстаграмі, де демонструє нові образи. Нещодавно дівчина показалася перед прихильниками у чорному топі з яскраво намальованими очима. До речі, у такому образі вже з’являлася дочка Олі Фреймут, Злата Мітчелл. Щоправда, навіть вона виявилася не такою сміливою та не наважилася зробити пірсинг носу, як пані Кошова.

15-річна дочка Євгена Кошового з пірсингом у носі повторила “тріумф” дочки Фреймут

Підросла дитина Євгена своїми світлинами сколихнула інтернет, набравши понад 5 тисяч вподобайок і чимало коментарів, де її хвалять за вдалі кадри. Прихильники пишуть:

  • “Красива дівчина”
  • “Богиня”
  • “Чудово”
  • “Красуня”

Цікаво, що знаменитий батько в Інстаграмі обійшов стороною фото дочки, навіть не прокоментувавши їх. Схоже, він вже нічому не дивується, адже раніше розповідав наскільки творчою зростає його маленька принцеса. Ще у 13 років вона активно займалася вокалом, чому її тато дуже радів. До речі, наступниця зірки “Кварталу” брала участь у “Голос. Діти”, де підкорила глядачів неймовірним голосом.

Нагадаємо, що другу дитину Євгена звати Серафима. Вона ще зовсім маленька, адже народилася у 2014-му році. Дівчинку батьки поки активно не показують прихильникам.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини