Наташа Корольова розповіла, що сумує за Києвом і поскаржилася, що не може повернутися додому: деталі

Співачка Наташа Корольова, яка родом з Києва, але давно працює в рф, раптово заговорила, як сумує за рідним містом і назвала головну причину того, чому не може повернутися.

Наташа Корольова, яка майже все своє життя будує кар’єру у росії раптово висловилася стосовно своїх почуттів до Києва, де народилася. Ділилася своїми думками виконавиця, звісно, з російськими медіа. Вона зізналася, що дуже сумує за столицею України, але повернутися сюди ніяк не може, при чому вже не перший рік. Одна з головних причин — зірка у списку персон, яким дорога закрита до нашої країни.

Співачка диву дається та розповідає, що не розуміє, чому так з нею вчинили. Висунула навіть таку тезу, що обмежили в’їзд через її добрі пісні.

Як Наташа Корольова публічно висловлювалася про Україну?

Співачка утримується взагалі від того, аби порушувати тему війни. Дивлячись на її публікації у мережі, може скластися враження, що в Україні, звідки родом зірка, взагалі нічого не відбувається. У Наталії своє життя, де є місце виступам з радянською символікою, триколорам і концертам по рф. Не нехтує вона виходами і на тамтешнє телебачення.

Наташа Корольова показала справжнє обличчя

Була інформація, що виконавиця скаржилася, що її погляди не збігаються з думками рідної мами, яка підтримала нашу країну, а ще Корольова говорила, що її чоловік Тарзан піде служити, якщо йому прийде повістка. Сам же обранець-стриптизер, на відміну від дружини, себе не стримував та публічно прославляв так званий “руський мир”.

Чоловік Наташі Корольової висловився публічно

Нагадаємо, що мама артистки Людмила Поривай не посоромилася засудити дії росії. Знаменитість зараз проживає у США, де мешкає і її старша дочка Ірина, більш відома нам, як співачка Руся, чиї українські пісні знову повернулися у тренди.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини