Екс-дружина Остапчука розкрила цікаві подробиці про свого заморського кавалера: “Він українською не читає”

Відома українська блогерка та колишня дружина популярного ведучого й шоумена Остапчука Христина Горняк розповіла про стосунки зі своїм новим кавалером

Христина Горняк, відома українська блогерка та колишня дружина Володимира Остапчука, розповіла про свої нові стосунки. На особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм знаменитість опублікувала новий допис, в якому відверто заговорила про свій стан – фізичний, моральний і душевний. Що стосується перших двох, то все не так позитивно, як би їй того хотілось.

Знаменитість зізналась, що лікарі поставили їй невтішний діагноз гідронефроз 4 ступені. За словами Христини Горняк, в Україні їй одразу заявили про потребу видаляти нирку, втім після того, як вона звернулась до лікаря в Австрії, їй дали надію. Блогерка перебувала у жахливому стані, адже так сильно нервувала, що навіть почала думати, що не зможе вижити. Втім, поруч із нею були близькі люди, які допомогли вибратись з цього стану.

Колишня дружина Володимира Остапчука розповіла про свій моральний стан
Колишня дружина Володимира Остапчука розповіла про свій моральний стан

Розповідаючи шанувальникам про свою хворобу, через яку вона може втратити нирку, зірка зазначила, що проходить крізь життєві випробування не сама. За словами Христини Горняк, поруч із нею завжди є близькі люди, друзі та родичі. У новій публікації знаменитість подякувала кожному, хто підтримує її під час лікування нирок.

Втім, допомагають знаменитості морально не лише друзі та рідні, але й загадковий кавалер. Про свого нового залицяльника Христина Горняк розповідає мізерно мало. Зірка не повідомила ні його імені, ні сферу діяльності. Втім, нещодавно вона розкрила нові подробиці. За словами Горняк, він – людина з великим серцем. Чоловік відвідує лікарів разом із блогеркою та постійно її заспокоює.

Знаменитість зазначила, що може його похвалити, оскільки він не розуміє української мови. З цього зізнання легко можна зробити висновок, що новий кавалер Христини Горняк – іноземець.

Христина Горняк розповіла про перші стосунки з чоловіком після розлучення
Христина Горняк розповіла про перші стосунки з чоловіком після розлучення

Крім того, з розповідей Христини Горняк також можна зрозуміти, що чоловік, про якого вона говорить, для неї не просто друг. Блогерка настільки тендітно та обережно описує їхню комунікацію, що точно зрозуміло – до загадкового чоловіка вона має почуття.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини