Дружина Романа Сасанчина розчулила ніжним фото підрослої донечки: на кого насправді схожа маленька Елізабет

Дружина зірки "Голосу країни" Романа Сасанчина з головою пішла у материнство та блогерство. Нещодавно зірка мережі показала, як виросла її крихітна дочка.

Роман Сасанчин зі своєю дружиною Іванною стали щасливим подружжям, яких Всевишній нагородив чудовою донечкою. Дівчинку назвали Елізабет і вона стала справжнім сонечком для батьків. Її мама, яка зібрала чимало прихильників у мережі часто ділиться світлинами маленької. В Інстаграмі всі спостерігають, як росте дитя і нещодавно обраниця співака поділилася новими світлинами.

Наступниці зірки цього року буде вже 2. Її водять по кафе, де пригощають морозивом.

“Порція милості з ранку. Гортайте карусель і знайдіть найсмішніше фото”, — пише захоплено Іванна.

Дружина Романа Сасанчина розчулила ніжним фото підрослої донечки

У коментарях просто аншлаг компліментів та приємностей для Романа та його рідних. Прихильники пишуть:

  • “Дуже гарнесенька дівчинка-квіточка!!!”
  • “Яка красунечка, всі фото такі класні, особливо 7. Люблю спостерігати за Вашим блогом, тому що теж маю таку донечку як у Вас, нам півтора рочка буде через тиждень”
  • “Така солодка, як же швидко вони ростуть, моїй донечці буде 2, а досі не забути той перший день. Нехай усі дітки живуть під мирним небом, все інше ми їм дамо”
  • “Яке маленьке янголятко така солоденька принцеска, не можливо не полюбити таку дитинку, щастя вам, здоров’я, любимо вас”
Дружина співака Романа Сасанчина показала маленьку дочку

Цікаво, що минулого року активно ходили чутки про те, Іванна може розлучитися з Романом. Парі було непросто, адже їм довелося провести через війну певний час у різних країнах, адже було взято рішення евакуюватися мамі з малятком. Втім, стосунки вдалося налагодити і знаменитості ще й обвінчалися врешті-решт.

Нагадаємо, що у Романа з Іванною є різниця у віці, де обраниця старша за свого чоловіка.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини