Як побороти безсилля: телеведуча Катерина Осадча поділилася власними лайфхаками, як позбутися смутку

В умовах повномасштабного вторгнення кожен українець переживає смуток і зустрічається з безсиллям. Катерина Осадча розповіла, що робити, щоб позбутися цього.

Відома українська журналістка та телеведуча Катерина Осадча частенько ділиться в Мережі з прихильниками своїми думками стосовно тієї чи іншої ситуації. Нерідко зірка допомагає своїм фанам побороти негативні емоції і впоратися з надмірною кількістю хвилювання.

Цього разу Катерина опублікувала в своїх сторіз поради стосовно того, що робити, якщо вас наздоганяє сильне почуття страху, безсилля та інші емоції. Зірка рекомендує зайнятися справими, які будуть приносити користь для інших людей. Таким чином ви зможете насититися спілкуванням з людьми, які вас оточують і на душі стане легше не лише від спілкування, але й від усвідомлення того, що ви зробили добру справу.

“Я другий день думаю, що мене теж затоплює всеохоплюючий жах. Так не було раніше, я намагаюсь весь час щось робити, не зупинятися. Це рятує. Поки.”, – ділиться Катерина Осадча.

Катерина Осадча розповіла, як боротися з негативом
Катерина Осадча розповіла, як боротися з негативом

Зірка наголошує на тому, що кожній людині потрібно знайти саме ту справу, в якій вона буде почувати себе комфортно на невимушено. Якщо вам подобається допомагати дітям – влаштуйтеся на роботу або волонтером у дитячий центр. Якщо ж вам набагато краще спілкуватися з дорослими людьми, то знайдіть відповідну сферу, де знаходиться ваша допомога. Крім цього, є також люди, які не люблять з кимось комунікувати, але для таких людей також є безліч цікавих занять: малювання, спортивні заняття на свіжому повітрі, гончарство і таке інше.

Дуже важливо не зациклюватися на негативних думках. Не помітите, як під впливом власних роздумів про життя перестанете виходити з дому по декілька днів підряд. Потрібно комунікувати з друзями і розпитати їх про їхні власні переживання. Не виняток, що ваші друзі переживають точно такі ж емоції, але не можуть вам про це сказати.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини