На руці – ім’я загадкового чоловіка: єдина донька Віктора Павліка випадково розсекретила своє татуювання

Відомий український артист ставав батьком чотири рази. Друга дружина знаменитості подарувала йому єдину доньку Христину. Як сьогодні виглядає дівчина?

Віктор Павлік, відомий український артист, має дуже цікаве та насичене особисте життя. Знаменитість став батьком чотири рази, в один з яких у нього народилась донечка. Нині дівчина вже доросла та виховує власного сина. Зі своїм татом час від часу вона бачиться та дуже добре спілкується попри те, що він з її мамою в розлученні.

Сам Віктор Павлік в одному з інтерв’ю розповідав про свою доньку. Артист тоді зізнався, що Христина не є публічною людиною. Вона не дає інтерв’ю та веде доволі спокійне життя. Донька Віктора Павліка має особистий блог у соціальній мережі Інстаграм, де час від часу ділиться новими фотографіями та цікавими дописами. Сторінка дівчини в соцмережі чи не єдине місце, де фанати можуть дізнатись про її життя.

Віктор Павлік має єдину доньку, яку йому народила друга дружина
Віктор Павлік має єдину доньку, яку йому народила друга дружина

Так, наприклад, нещодавно зіркова донька опублікувала фотографію, на якій позує на пляжі. Христина Василець, прізвище її чоловіка, зазначила, що публікує сонячні кадри на згадку. Втім, вона не зазначила, чи це свіжа фотографія, чи архівна. Хай там як, але на новому кадрі можна помітити не лише щасливе й усміхнене обличчя донька Павліка, але і її татуювання.

На лівій руці Христина Василець зробила тату – напис. Знаменитість нанесла на своє тіло чоловіче ім’я, Вадим. Припускати, кому належить це ім’я важко, оскільки в публічному доступі не фігурує ім’я ні чоловіка доньки Віктора Павліка, ні ім’я її сина.

Донька Віктора Павліка Христина випадково розкрила своє татуювання на руці
Донька Віктора Павліка Христина випадково розкрила своє татуювання на руці

Нагадаємо, що знаменитість на сім років старша за дружину Віктора Павліка Катерину Репяхову. Христина Василець не так часто бачиться зі своїм батьком. Востаннє про їхню зустріч було відомо ще восени торік.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини