“В неї немає стопу”: Євген Кошовий розповів про важку поведінку своєї доньки-підлітка та її замашки мажорки

Відомий український актор і головна зірка "Кварталу 95" у нещодавньому інтерв'ю висловився про свою старшу доньку. Знаменитість чесно зізнався, що в нього з Варварою складні стосунки

Євген Кошовий досягнув неабиякого успіху не лише в професійному плані, але й в особистому житті. Знаменитість давно й щасливо одружений зі своєю коханою дружиною Ксенією. Разом вони виховують двох доньок. Старша Варвара народилась 15 років тому. Нині дівчина навчається у школі, а у вільний час активно веде особисті сторінки в соціальних мережах.

Саме звідти шанувальники дізнаються останні новини про дівчину. Зокрема, подивившись на відео та фотографії, можна зрозуміти, якою зростає Варвара Кошова. Донька відомого українського гумориста є сміливою та екстравагантною, полюбляє незвичайні образи та цікавий вид самовираження. У нещодавньому інтерв’ю для Слави Дьоміна Кошовий детальніше розповів про те, якою є особистість його доньки.

Як сьогодні виглядає донька Євгена Кошового Варвара
Як сьогодні виглядає донька Євгена Кошового Варвара

Знаменитість пригадав, що коли дівчина була меншою, вона перенесла зіркову хворобу. У дитинстві Варвара не втрачала нагоди в будь-який зручний і не дуже момент пригадати, що її батько є дуже відомим артистом. За словами Євгена Кошового, йому з дружиною вдалось викорінити подібну поведінку доньки, втім останні декілька років в їхніх стосунках були неабиякі складнощі.

Артист зазначив, що нині його донька переживає перехідний вік, тому спілкування з нею часто є важким. Євген Кошовий зізнався, що вони з дружиною Ксенією зробили все можливе, аби Варвара не виросла мажоркою, втім, розповів гуморист, такі замашки в поведінці дівчини таки можна помітити.

“В неї немає стопу: “Я хочу, я хочу, я хочу”. Я кажу: “Зупинись. Прибираємо “три хочу” одне залишаємо”. Це все”, – прокоментував Євген Кошовий.

Кошовий зізнався, що його донька має важкий характер
Кошовий зізнався, що його донька має важкий характер

Зірка “Кварталу 95” також розповів, що вважає певним прогресом у стосунках із донькою вміння відшукати з нею компроміс. Разом з тим, зізнався Євген Кошовий, останні декілька років з Варварою було складно знайти спільну мову не лише йому, але і його дружині.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини