Лайма Вайкуле розсекретила, де насправді зараз живе дружина Мєладзе Брежнєва: не в Італії, як усі думали

Відома латвійська співачка Лайма Вайкуле у нещодавньому інтерв'ю висловилась про свою українську колегу Віру Брежнєву. Зірка зізналась, де нині живе артистка

Останнім часом відома латвійська співачка Лайма Вайкуле частенько дає інтерв’ю. У коментарях для преси знаменитість розповідає чимало цікавого про своє життя та про життя своїх колег. Так, наприклад, нещодавно артистка розповіла про свою українську колегу – співачку Віру Брежнєву. До початку повномасштабної війни в Україні зірка жила та будувала кар’єру в росії. Саме тому після 24 лютого минулого року шанувальників стало особливо цікавити питання місця її перебування.

Сама Віра Брежнєва гучних заяв не робила, втім публіці стало відомо, що російську територію вона покинула. Спершу шанувальники вважали, що зірка живе в Італії, де має власну нерухомість. Такої думки чимало фанатів дотримувались, зокрема, через те, що з цієї сонячної країни Віра Брежнєва публікувала фотографії та відео. Втім, виявилось, що нині знаменитість перебуває не в Італії.

У мережі розсекретили місцеперебування Віри Брежнєвої
У мережі розсекретили місцеперебування Віри Брежнєвої

Про це у новому інтерв’ю розповіла Лайма Вайкуле. Знаменитість зазначила, що українська співачка Віра Брежнєва – майже її сусідка. Артистка нині мешкає в Латвії та, за словами своєї латвійської колеги, привезла в Балтійську країну свою родину. Вайкуле не уточнила, з ким саме мешкає у Латвії Віра Брежнєва, втім зазначила, що їй приємно бачити “багатьох із її сім’ї”.

Відома латвійська співачка також розповіла, що не так давно бачилась з Брежнєвою. Знаменитість висловилась про особистість артистки, зазначивши, що має про неї виключно позитивну думку.

“Віра справжня, дуже гарна. Віра в Ризі живе зовсім недалеко від мене. Я дуже рада, що вона тут із багатьма зі своєї сім’ї”, – висловилась про свою колегу Лайма Вайкуле.

Лайма Вайкуле висловилась про Віру Брежнєву
Лайма Вайкуле висловилась про Віру Брежнєву

Нагадаємо, що ще у березні торік відома українська співачка повідомила, що перебуває в Італії. За кордоном знаменитість не сиділа, склавши руки. Артистки розповідала, що займається волонтерством і допомагає в місцевому штабі гуманітарної допомоги.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини