“Ця фраза про мене”: Даша Квіткова після розлучення наважилась зробити нове тату та пояснила його значення

Українська блогерка та колишня дружина ведучого Нікіти Добриніна розповіла про нове татуювання. Даша Квіткова наважилась нанести на тіло цікавий напис

Відома українська блогерка та інфлюенсерка Даша Квіткова нині живе сама, зі своїм сином Левом. Після розлучення з колишнім чоловіком знаменитість наважилась на багато сміливих речей. Останнім часом Квіткова активно подорожує, розкриває себе з нового боку та багато комунікує зі своїми підписниками в особистому Інстаграм-блозі.

Саме на своїй сторінці в соціальній мережі Даша Квіткова розповідає про останні події зі свого життя. Нещодавно зірка наважилась зробити нове татуювання, про що й поспішила повідомити шанувальникам. Даша Квіткова розповіла, що захотіла нанести на тіло дуже важливий для неї напис. Втім, таке рішення ймовірно виявилось спонтанним, оскільки фразу зірка вигадала швидко, а ось щодо дизайну блогерка консультувалась з тату-майстринею.

Даша Квіткова спонтанно вирішила зробити нове татуювання
Даша Квіткова спонтанно вирішила зробити нове татуювання

Пізніше Даша Квіткова повідомила, що вирішила нанести на зовнішню частину стегна напис “love will win”, що у перекладі означає – “кохання переможе”. Блогерка пояснила, що ця фраза дуже чітко характеризує її особистість. Знаменитість зізналась, що вкладає у цю фразу особливий сенс та щиро вірить в її правдивість. Зірка також зазначила, що нова фраза на її тілі дуже її надихає.

“Ця фраза про мене. Немає нічого світлішого і сильнішого, ніж любов. І неважливо, любов до себе, чи любов до друзів, чи кохання до людини”, – поділилась зі своїми підписниками відвертим зізнанням Даша Квіткова.

Даша Квіткова пояснила, що означає фраза на її новому татуюванні
Даша Квіткова пояснила, що означає фраза на її новому татуюванні

Нагадаємо, що вперше публіка познайомилась із нині відомою українською блогеркою, коли вона прийшла на реаліті-шоу “Холостяк”. На проєкті знаменитість познайомилась зі своїм майбутнім чоловіком Нікітою Добриніним. Після фіналу шоу зіркова пара відгуляла весілля та стала батьками первістка Лева. Втім, на початку цього року стало відомо, що Добринін і Квіткова розлучаються. Подружжя зазначило, що заради свого спільного сина вони зберігають теплі дружні стосунки.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини