“Дайте хоча б повечеряти хлопцю”: у мережі натякнули, що нова кохана Сергія Жадана Соловій не вміє готувати

Не так давно у мережі з'явились чутки про стосунки Сергія Жадана та Христини Соловій, а тепер шанувальники вже занепокоєні несподівано "поганим" виглядом музиканта та поета

Відомий український поет і музикант Сергій Жадан завоював популярність серед шанувальників завдяки своїй новаторській творчості. Знаменитість уміло поєднує у своїх піснях і віршах гостру й актуальну тематику з невимушеністю, буденністю, прекрасною простотою. Втім, як у випадку всіх зірок, його шанувальників цікавить далеко не одна творчість артиста.

Увага публіки прикута й до особистого життя Сергія Жадана. Зокрема, не так давно стало відомо, що знаменитість розлучається зі своєю дружиною. Позов з відповідним запитом знайшли у відкритих джерелах столичного суду. Пізніше у мережі стали з’являтись чутки про стосунки музиканта й поета з його колегою Христиною Соловій. Причиною такого поголосу виявилась фотографія, на якій пару заскочили на побаченні.

Христину Соловій та Сергія Жадана заскочили на таємному побаченні в столиці
Христину Соловій та Сергія Жадана заскочили на таємному побаченні в столиці

Поет та музикант цієї фотографії не коментував, так само як і вирішив залишити поза увагою чутки про роман з колегою. Втім, Христина Соловій таки висловилась про своє особисте життя. В ефірі радіо “Львівська хвиля” знаменитість попросила залишити собі те, що належить тільки їй, – особисті подробиці про стосунки. Таким чином, зірка не спростувала, але й не підтвердила чутки про роман із Жаданом.

А ось поет і музикант на поголос про роман, схоже, уваги не звертає. Нещодавно, наприклад, знаменитість виступив із концертом у Луцьку. Після заходу Тетяна Власова, українська поетеса, показала на своїй сторінці у Фейсбуці спільну фотографію з артистом. Втім, користувачі мережі звернули увагу на зовнішній вигляд Сергія Жадана.

“Втомлений, худий. Дайте хоча б повечеряти хлопцю”, – написав у коментарях до допису Власової Вадим Саввон.

Свіжа фотографія Сергія Жадана
Свіжа фотографія Сергія Жадана

Отже, шанувальники побачили на новому фото дещо схудлого Сергія Жадана та жартома зазначили, що йому слід налагодити харчування. Втім, змучений зовнішній вигляд артиста можна списати на втому. Нині знаменитість активно займається благодійною та волонтерською діяльністю.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини