Оля Полякова образилася на Пивоварова за спільну пісню з Єфросиніною: “Нащо тобі оце?”

Маша Єфросиніна зовсім нещодавно випустила нову пісню, записану спільно з Артемом Пивоваровим. Подружка зірки Оля Полякова образилася на виконавця.

Відомий український співак Артем Пивоваров записав пісню з Машею Єфросиніною. У новому випуску “Дорослих дівчаток” Оля Полякова та Маша Єфросиніна обговорили, як це відбувалося і чому Пивоваров не заспівав дуетом саме з Поляковою.

Темою випуску були комплекси. В першу чергу Маша вирішила розповісти про один зі своїх найголовніших комплексів. В дитинстві батько їй казав, що коли вона співає, то їй підспівують собаки. Пізніше, на Новому каналі потрібно було також заспівати, але звукорежисер дуже довго мучався з нею і в підсумку на неї наклали інший голос.

На день народженні в Олі Полякової Пивоваров запропонував Маші записати разом пісню. Оля Полякова, в свою чергу, запропонувала йому замість Маші заспівати саме з нею.

Оля Полякова образилася на Артема Пивоварова
Оля Полякова образилася на Артема Пивоварова

“Вн мені запропонував, Оля була поруч. Вона каже: “Та нашо вона тобі, давай ми з тобою другу пісню зробимо. Нашо тобі оце? В нас так класно вийшло дует записати, треба ще раз”, – розповідає Маша.

Оля посміялася, але сказала, що образилася на Артема за відмову у записі другої спільної пісні:

“Знаєш, хто він, той Пивоваров? Він цей…шл…шлягерник!!!”

Маші було дуже складно записувати пісню з артистом, бо вона дуже боялася і не могла змусити себе заспівати. Артем запропонував їй постояти на цвяхах, щоб розслабитися, але навіть це не допомогло. головний комплекс Маші так і залишився всередині неї. Зірка замість співів зачитала віршем написаний для неї текст.

“Я не вірю в себе. Я себе на стільки переконала, що в мене дупа, а не голос, то я не можу співати”, – додає телеведуча.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини