Оля Цибульська підозріло округлилася: коли завагітніла кума Дзідзьо вдруге і кого збирається народжувати?

Відома співачка Оля Цибульська останнім часом дуже змінилася у фігурі та стала носити інший стиль одягу? Невже її зміни пов'язані з найбільш ніжним періодом у житті жінки?

Відома артистка Оля Цибульська вміло поєднала свою роботу на сцені з головною місією жінки — привести у світ дитину. Зірка народила сина Нестора у 2015-му році, а її прихильники невтомно чекають новини про другу вагітність.

Чи може Оля Цибульська бути вагітною вдруге?

Неможливо не помітити, що за останні місяці співачка дуже змінилася. Вона помітно змінила свій стиль із суконь в обліпку на просторі речі, які ховають пишні форми. Також артистка почала прикривати своє розкішне волосся хусткою. Нещодавно співачка засвітила себе і у просторій футболці, яка приховує пишний живіт та ноги у шортах.

Оля Цибульська підозріло округлилася

Проте, сама зірка прямо не говорила ні про наміри стати мамою вдруге, ні коментувала чутки про вагітність.

Цибульська взагалі відзначається скромністю в обговоренні особистих тем. Багато років вона приховувала свого чоловіка Сергія, мотивуючи це тим, що обранець — непублічна особа. Через це їй часто приписували роман з кумом Дзідзьо, а сина Нестора вважали копією епатажного артиста, раз у раз знаходячи нові риси схожості між хлопчиком та виконавцем. Втім, Оля завжди запевняла, що її дитина точно не від її товариша. Ба більше, навіть екс-дружина знаменитості, співачка Славія, після розлучення також розповідала, що впевнена у своєму колишньому і в тому, що він точно не ходив наліво до куми.

Знайшовся ще цікавий скріншот зі сторіз популярної брюнетки, де вона відповідає на питання про те, чи не планує ще другу дитину. Вона натякає, що у її житті поки вистачає ще турботи про Нестора.

Оля Цибульська підозріло округлилася

Популярне

Подібні новини