“Треба знести”: Володимир Остапчук обживається в спільному з Горняк будинку, але з новою нареченою

Володимир Остапчук у стосунках з Христиною Горняк купували будинок, в якому планували будувати щасливе життя, але тепер телеведучий обживається у будинку з новою пасією.

Володимир Остапчук разом зі своєю колишньою дружиною нотарісинею Христиною Горняк купували будинок, в якому планували робити ремонт і будувати щасливе подружнє життя з майбутніми дітьми, але все сталося не так, як вони того хотіли. Пара неочікувано розлучилася і почала ділити своє майно, але прихильникам подробиці поділу пара вирішила не розповідати.

Зі сторіз Остапчука та його нової коханої Катерини Полтавської можна зрозуміти, що унаслідок поділу майна будинок залишився Володимиру. Зараз там активно планується ремонт. Полтавська зізналася, що зараз в планах постелити газончик, а також знести декілька стін, щоб розширити ванне приміщення для батьків.

“Інспектую”, – підписав фотографію з будинком Остапчук.

Володимир Остапчук поселився в будинку колишньої з Полтавською
Володимир Остапчук поселився в будинку колишньої з Полтавською

Сама Горняк говорила про те, що вони з Остапчуком поки не вирішили, кому залишається будинок. Схоже, колишні все ж знайшли вихід з цієї ситуації і в будинку телеведучий буде жити з Катериною Полтавською, але Христина дала новий коментар з цього приводу. Зірка була здивована, що будинок, який вони досі не поділили, вже планується перебудовуватися без її дозволу та відома.

“Цікаво дізнатися зі ЗМІ, що будинок, який ми будували у шлюбі і досі не вирішили питання по ньому, вже перебудовують і планують там жити. Ну ок, будемо жити всі разом”, – написала Христина.

Цікаво, чому Володимир не повідомив свою колишню про плани на спільний будинок, але не менш цікавим залишається питання про те, кому все ж залишиться маєток у котеджному містечку Золоче Прованс і хто буде робити там ремонт.

Популярне

Подібні новини