“Відкрита до любові”: колишня дружина Потапа Ірина Горова розповіла, як змінилася за останні 10 років

Колишня дружина Потапа Ірина Горова розповіла, як сильно вона змінилася за останні 10 років. Зірка каже, що багато чого в житті встигла переосмислити.

Українська продюсерка та колишня дружина Потапа Ірина Горова розповіла, яких змін вона зазнала за останніх 10 років. Сьогодні на першому місці для неї боротьба за права, рівність та відкриття до світу. Крім цього, до кохання зірка ставиться тепер також по-іншому. Редакція сайту Добрі новини зʼясувала, що стало причиною таких сильних змін.

Горова зізнається, що ще 10 років тому вона не припускала, що в її житті може зʼявитися кохання. Жінка заборонила собі думати про те, що вже казати про те, щоб відчувати кохання. Станом на зараз вона дуже відкрита до нових почуттів і хоче відчувати кохання як ззовні, так і всередині себе. Крім цього, раніше зірка звертала увагу лише на тих людей, які поділяють її думку, але тепер вона готова вислухати думку інших людей.

“10 років тому я не розуміла, в якому напрямку я рухаюся. У мене не було чіткого фокусу на свою творчість, а зараз я впевнена у своїх силах. Я муза і опора для багатьох талановитих людей”, – розповіла Ірина Горова.

Ірина Горова розповіла про зміни у своєму житті
Ірина Горова розповіла про зміни у своєму житті

До слова, Ірина разом з Потапом співпрацювали в рамках спільного лейблу, але з часом зірка оголосила про припинення співпраці. В 2010 році компанія стала відкритим лейблом, а Ірина Горова вирішила переіменувати його з MOZGI Entertainment на “Помітні”. Продюсерка додала, що така назва було обрана саме тому, що потрібно рухатися вперед і змінювати свої погляди на життя.

“Ми змінилися. Тепер ми Помітні. Те, що відбувається з нами – це зовсім не про ребрендинг, це про щось глибше…”, – поділилася Горова у соціальних мережах.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини