“Розвіяти смуток і поганий настрій”: Христина Соловій і Сергій Жадан записали звернення після чуток про роман

Відомі українські артисти нещодавно сполохали мережу несподіваним таємним побаченням. Вперше після чуток про роман вони вийшли на зв'язок і висловились про плани на майбутнє

Відома українська співачка Христина Соловій не так давно засвітилась на спільній фотографії зі своїм колегою Сергієм Жаданом. Зіркову парочку заскочили на таємному побаченні – вони намагались прогулюватись менш людними місцями, але все-таки тримались за руки та крокували вулицями міста доволі близько. З того моменту шанувальники активно цікавляться, чи разом вони, чи це просто зайві чутки навколо дружньої прогулянки.

Самі артисти про своє особисте життя мовчать і воліють приховувати щастя. Христина Соловій вже коментувала чутки про стосунки з поетом і попросила залишити своє особисте життя для себе. А тепер, вперше після того, як користувачі мережі почали “зводити” зірок, вони записали спільне відео. На опублікованих кадрах Сергій Жадан і Христина Соловій виглядають дуже щасливими, а їхні закохані погляди неможливо ігнорувати.

Кадри з нового звернення Жадана та Соловій до фанатів
Кадри з нового звернення Жадана та Соловій до фанатів

У новому відео відомі українські артисти повідомили про майбутній концерт. У Дрогобичі незабаром відбудеться благодійний концерт, на якому вони виступлять дуетом. На кадрах знаменитості мають дуже щасливий вигляд і стоять поруч одне з одним. Ба більше, у коментарях до публікації фанати зауважили, що зірки закохано стріляли очима.

Крім того, користувачі мережі висловили своє легке розчарування змістом нового відео. Шанувальники зізнались, що очікували зовсім іншого – наприклад, зізнання в стосунках. Деякі підписники і взагалі пішли далі та жартома, або ж цілком серйозно, поцікавились у парочки, коли чекати на їхнє весілля.

У мережі активно обговорюють чутки про роман Соловій і Жадана
У мережі активно обговорюють чутки про роман Соловій і Жадана

Хай там як, але нині інформація про особисте життя знаменитостей залишається таємницею. Відомо, що Сергій Жадан розлучився з дружиною, а ось Христина Соловій найімовірніше самотня.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини