Пошив свою першу іграшку: син Григорія та Христини Решетнік займається рукоділлям таємно від батьків

Подружжя Григорія та Христини Решетнік виховує талановитих дітей. Як виявилося, 10-річний син пари самостійно пошив іграшку, яку приховав від батьків.

Ні для кого не секрет, що майже в кожної української зірки виростають дуже виховані та талановиті діти. Не стали виключенням діти Христини та Григорія Решетніка. Зіркова дружина похизувалася в Мережі іграшкою яку, як виявилося, пошив їхній 10-річний син. Редакція сайту Добрі новини зʼясувала, як це відбулося і чому хлопчик вирішив зайнятися рукоділлям.

10-річний Іван відвідує уроки трудового навчання і одним із завдань була розробка та пошиття своєї власної іграшки. Хлопчик займався цим цілих три заняття і зміг пошити ведмедика та одяг для нього. Нового домашнього улюбленця Іван вирішив назвати Тедді, але батьки про його нове захоплення дізналися лише тоді, коли хлопчик іграшку вже зробив.

“Шок! Іван Решетнік в 10 років пошив свою першу Тедді-іграшку. Він тримав це від нас в секреті. Гордість розпирає, це просто неймовірно!”, – розповіла Христина Решетнік.

Іван Решетнік пошив свою першу іграшку

До слова, дружина Григорія будує плани на поповнення. Христина зізнається, що вона дуже хоче дівчинку до її чоловічої команди, але поки вони не поспішають з плануванням дитини в умовах повномасштабного вторгнення. Не дивлячись на це, Христина запевняє, що якщо так вийде, що вона завагітніє, то вони з радістю виховають ще одного малюка як повноцінного члена не лише їхньої родини, але й відповідального громадянина.

Сподіваємося, що в пари вийде втілити свої мрії про маленьку донечку в життя і ми зможемо спостерігати за розвитком і ставленням чоловіків у великій родині Григорія Решетніка до маленької принцеси.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини