“Не можу передати, що я відчував”: український дизайнер Андре Тан розповів про своє бідне життя

Андре Тан побудував успішну карʼєру у сфері української моди, але в чоловіка не завжди все було так ідеально, як зараз. Частину життя він прожив у бідності.

Андре Тан не припиняє дивувати світ моди своїми новими колекціями, але мало хто знає, як починався його непростий шлях. Раніше чоловік не міг собі дозволити базові для покупки речі, що вже говорити про дорогі тканини чи матеріали для шиття. Цим модельєр вирішив поділитися з прихильниками в Мережі.

Стиліст пригадує своє минуле, коли він відчував бідність у кожному його прояві. Чоловікові була дуже потрібна машинка для шиття, але вона була дуже дорогою. В ті часи він шив лише на курсах, або позичав машинку у своєї тітки, але та машинка була вже старою, постійно хиталася і на ній було зовсім неможливо працювати.

Андре Тан розповів про моменти своєї бідності
Андре Тан розповів про моменти своєї бідності

В пʼятому класі чоловік вирішив пошити сорочку для своєї мами. Можете собі лише уявити, як складно було 10-річному хлопчику опанувати машинку, яка зовсім не дається до рук. Нажаль ця “катогра” тривала ще багато років. У 18-річному віці хлопець закінчив коледж текстилю, але своєї власної машинки в нього на той час так і не було навіть попри те, що він виграв конкурс і отримув титул найкращого дизайнера міста Харків.

“Я отримав путівку в Єгипет, але я знав, що нікуди не поїду. В мене була своя мрія. Я продав цю путівку і купив свою омріяну машинку, яка подарувала мені крила, дала свободу і нові можливості для творення”, – розповідає Андре Тан.

Така історія й справді заслуговує поваги. Мало хто міг би продати путівку на відпочинок для того, щоб купити собі швейну машинку, але саме вона подарувала Україні такого талановитого дизайнера, чиї колекції завжди збирають багато позитивних відгуків.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини