“Чоловік має платити”: Наталка Денисенко зізналася, що забирає всі гроші у свого чоловіка Андрія Федінчика

Відома українська акторка Наталка Денисенко розповіла, що її чоловік віддає їй всі гроші. Зірка поділилася, хто прийняв таке рішення у родині.

Наталка Денисенко – відома українська акторка, яка стала голосом Мавки в одноіменному мультфільмі. Зірка вже тривалий час будує стосунки з Андрієм Федінчиком, який зараз служить у Збройних Силах України. В сімʼї завжди потрібно поставити рамки, які стосуються грошей: хтось платить за картиру, хтось купує додому продукти, але в Наталки з чоловіком ситуація зовсім інша. Редакція сайту Добрі новини зʼясувала, що Фединчик віддає майже все до копійки своїй зірковій дружині.

У новому шоу Володимира Остапчука “Мекнув-питайте” Наталка Денисенко була в якості запрошеної гості разом з Андрієм Бєдняковим. На чолі з самим Остапчуком, трійка друзів поговорили про сімейний бюджет і розподіл фінансів у їхніх родинах. Коли черга дійшла до Наталки, то вона зізналася, що чоловікові гроші повністю належать їй.

Наталка Денисенко розповіла, що забирає всі гроші в Андрія Федінчика

“У мене в сімʼї було так, і мій чоловік так робить. Він просто віддає мені всі гроші і каже, що йому нічого не треба, а мені все треба”, – розповідає Денисенко.

Крім цього, зірка додає, що вона вмовляє чоловіка купити собі щось, але він відмовляється. Звісно, він залишає собі певну суму для заправки автомобілю, але основні гроші завжди у Наталки Денисенко, хоч вона не робить дорогих покупок та не витрачає на догляд за собою з його коштів. Всі дорогі сумочки чи подарунки самій собі зірка купує за власні гроші.

“Тут є підводні камні, бо я не можу якісь фірмові і дорогі сумочки купити за його гроші. Він купує мені супер-дорогі речі на день народження, але якщо я хочу, щоб він просто мені щось подарував, то я йому кажу, що я хочу те і те”, – додає зірка.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини