“Всі люди помиляються”: Настя Каменських зізналася, чи було їй соромно за вчинки її чоловіка Потапа

Українська співачка Настя Каменських не перший рік перебуває у стосунках з репером Потапом, чим репутація за час повномасштабного вторгнення залишає бажати кращого.

Потап і Настя Каменських – легендарний дует, який підкорив серця мільйонів українців своїми хітами та виступами на великій сцені. В 2019 році пара офіційно узаконила свої стосунки і аж до нині продовжують існувати як чоловік та дружина, а не просто як зірковий дует.

З початком повномасштабного вторгнення більша частина українських зірок займаються волонтерством: артисти дають благодійні концерти, збирають кошти на потреби Збройних Сил України, пишуть мотиваційні пісні, намагаються потрапити до ближче до “гарячих” точок, щоб виступити перед захисниками і підняти їм бойовий дух.

Настя Каменських прокоментувала діяльність свого чоловіка

Не дивлячись на такі старання, не кожному вдається правильно доносити свою громадянську позицію. Чоловік Каменських Потап вже встиг окандалитися своєю піснею про волонтерів, яка обурила більшість представників цієї “професії”. На чоловіка масово полилося стільки хейту, що його розбирати доведеться дуже довго.

Настя Каменських прокоментувала діяльність свого чоловіка

Співачка Настя Каменських у форматі інтервʼю з Машею Єфросиніною вирішила прокоментувати діяльність свого чоловіка. Зірка каже, що не несе відповідальності за всі вчинки її чоловіка і кожна людина може помилятися. Настя, як і Потап, не бачила нічого поганого у його пісні про волонтерів, а що стосується його діяльності загалом – співачка його завжди підтримує, бо любить Потапа і хоче, щоб у нього все було добре.

“Дивись, звичайно, в мене були такі моменти, коли я казала, що він облажався. Він окрема людина і він проходить свої етапи. Моя головна роль як дружини, незважаючи нінащо – підтримати. Ні я, ні мій чоловік нічого поганого не зробили”, – каже Каменських.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини