“Ходимо на манікюри, в салон”: Остапчук зізнався, як змінився після початку стосунків з 22-річною дружиною

Відомий український шоумен і телеведучий розповів про те, як за собою доглядає. Виявляється, разом зі своєю новою обраницею зірка відвідує салони та ходить на манікюр

Володимир Остапчук, відомий український шоумен і телеведучий, нещодавно зізнався, що приділяє багато уваги догляду за собою. Розповів про це знаменитість у новому випуску шоу “Мекнув – питайте”, темою якого стали фінанси. Так, у ході розмови з гостями випуску артист прокоментував, як вони з Катериною Полтавською ділять витрати.

Остапчук зазначив, що він фінансово покриває більшість витрат, втім його кохана теж час від часу вкладається у сімейний бюджет. Шоумен пояснив, чому трапляється саме так. За словами Остапчука, вони з Полтавською майже всюди ходять разом, тому й платить за все це він. Зокрема, зізнався ведучий, у салони краси, на манікюр та у будь-яких інших справах вони вирушають виключно разом.

Остапчук зізнався, що ходить на манікюр і відвідує салон
Остапчук зізнався, що ходить на манікюр і відвідує салон

Володимир Остапчук зазначив, що його кохана працює та в неї немає проблем із фінансами, втім виховання не дозволяє знаменитості дозволяти платити дівчині. Оскільки всюди закохані вирушають разом, то моментів, коли Полтавська могла б за щось розрахуватись сама майже немає. Втім, додав шоумен, його обраниця іноді балує його подарунками.

“Ми всюди разом ходимо: на манікюр, в салони, у справах, і виходить, що все по факту сплачую я, а Катя мені футболки купує”, – прокоментував у новому випуску шоу “Мекнув – питайте” Остапчук.

Раніше Катерина Полтавська вже розповідала, як вони з коханим ділять витрати. Дівчина зізналась, що за комунальні послуги та оренду, за продукти та відпочинок платить її бойфренд. Втім, якщо вони ходять на манікюр чи, наприклад, у магазин окремо, то розраховуються кожен за себе.

Остапчук зізнався, як ділить витрати у стосунках з Полтавською
Остапчук зізнався, як ділить витрати у стосунках з Полтавською

Нагадаємо, що свою нерухомість і статки Володимир Остапчук після розлучення з першою дружиною Оленою Войченко він залишив їй та двом їхнім спільним дітям. Після свого другого розлучення шоуменові було не так просто вирішити питання поділу майна, адже будинок він будував спільно з Христиною Горняк. Нині вони й досі не з’ясували, кому дістанеться майно.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини