Віталій Кім показав будинок, в якому живе зі своєю родиною на Миколаївщині: декілька поверхів та біла фарба

Відомий український політик у своєму блозі продемонстрував будинок, в якому живе зі своєю родиною. Сімейство Кім мешкає у просторому помешканні, яке оформлено у білих тонах

Віталій Кім здобув визнання після початку повномасштабної війни. Знаменитість став буквально заспокійливою пігулкою для українців у важкий момент. Тепер політик продовжує робити свою справу на благо країни, а у вільний час веде особистий блог у соціальній мережі Інстаграм. На своїй сторінці Віталій Кім показує свіжі фотографії та час від часу розповідає цікаві новини – не лише ті, що стосуються його роботи, а й ті, що відносяться до особистого життя.

Так, наприклад, нещодавно знаменитість показав підписникам, як виглядає його будинок зсередини. Політик записав на відео свою дружину, яка вирушає у справах, а на тлі можна було побачити інтер’єр їхньої оселі. Віталій Кім продемонстрував найімовірніше вітальню свого будинку, де також видно сходи. Отже, в будинку зіркової родини не один поверх.

Крім того, на кадрах, які відомий політик показав на своїй сторінці, неможливо не звернути увагу на світле оформлення. Схоже, що родина Кім не є любителями темного інтер’єру, тому й оселю свою облаштувала так, аби все було світлим. Такий дизайнерський хід робить помешкання візуально просторішим.

Голова Миколаївської ОВА Віталій Кім показав будинок, в якому живе з родиною
Голова Миколаївської ОВА Віталій Кім показав будинок, в якому живе з родиною

В описі до нової публікацїі Віталій Кім розповів про те, куди в такому наряді та з екіпіруванням зібралась його дружина. За словами голови Миколаївської ОВА, його кохана поїхала на заняття зі стрільби. Дружина Віталія Кіма займається на стрільбищі та навіть має власну зброю, яку й використовує на тренуваннях.

А ось поки Юлія Кім буде займатись улюбленою справою, для своїх чоловіків вона також знайшла заняття. Віталій Кім розповів в описі до нової публікації, що його дружина залишила його із сином вдома, аби ті поприбирались в оселі.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини