Пішла стопами зіркового батька: донька Віктора Павліка Христина теж “познущалась” над своїми бровами

Донька відомого українського артиста Віктора Павліка Христина показала свою свіжу фотографію. Після відпустки за кордоном зіркова дочка надихнулась на зміни іміджу

Відомий український співак Віктор Павлік ставав батьком чотири рази. Друга дружина артиста подарувала йому його єдину доньку Христину. Дівчина давно виросла й нині живе зі своїм коханим чоловіком і виховує з ним спільного сина. Хоча донька Віктора Павліка, за його словами, не є публічною людиною, вона веде особисту сторінку в соціальній мережі Інстаграм.

У своєму блозі Христина Павлік у дівоцтві час від часу ділиться свіжими фотографіями та цікавими розповідями зі свого особистого життя. Так, наприклад, нещодавно знаменитість показала, як виглядає після відпустки. Нагадаємо, що не так давно донька Павліка вирушила за кордон, де відпочила у сонячних країнах.

Так, Христина Павлік розмістила на особистій сторінці кадр з автомобіля, на якому використала фільтр. Фотошоп дещо змінив обличчя зіркової доньки, зокрема створив враження, ніби у дівчини майже немає брів. Донька Віктора Павліка позувала з квітами в руках.

Донька Віктора Павліка без брів та з квітами в руках
Донька Віктора Павліка без брів та з квітами в руках

Раніше відомий український музикант Віктор Павлік також невдало поекспериментував зі своїми бровами. Дружина артиста Катерина Репяхова на своїй сторінці в Інстаграмі розповіла шанувальникам, що її чоловік випадково збрив собі брови бритвою. Знаменитість показала Віктора Павліка, а шанувальники повеселились, побачивши співака з оновленим іміджем.

Віктор Павлік кардинально змінив імідж і збрив собі брови
Віктор Павлік кардинально змінив імідж і збрив собі брови

Нині артист вже повернувся до свого старого амплуа – на його обличчі знову можна помітити брови, які встигли відрости. Втім, шанувальники відомого українського співака ніколи не забудуть моменту, коли той повеселив їх ціною волосся на своєму обличчі.

Популярне

Подібні новини