Віталій Кім вразив публіку талантами своєї дружини: чим займається Юлія Кім, поки чоловік прибирається вдома

Відомий український політик і голова Миколаївської ОВА розповів про улюблену справу своєї дружини Юлії. Віталій Кім розкрив усі карти та зізнався, чим вона захоплюється

Віталій Кім здобув всеукраїнське визнання після початку повномасштабної війни, коли для багатьох став буквально заспокійливою пігулкою. Нині знаменитість продовжує займатись своєю справою, а паралельно з цим активно веде особистий блог у соціальній мережі Інстаграм. Нещодавно на своїй сторінці Віталій Кім показав кохану дружину, яка направляється на заняття зі стрільби.

Миколаївський голова розповів про улюблене заняття своєї дружини, показавши, як вона з усім екіпіруванням направляється на стрільбище. Віталій Кім показав кохану на повний зріст – Юлія Кім з усмішкою на обличчі йшла на вихід із будинку, аби поїхати на тренування зі стрільби. До слова, дружина українського політика має всі необхідні речі, які й використовує на заняттях.

Віталій Кім показав свою дружину Юлію перед заняттями зі стрільби
Віталій Кім показав свою дружину Юлію перед заняттями зі стрільби

Показав Віталій Кім і кадри з самого тренування. Знаменитість продемонстрував своїм підписникам відео, на якому його дружина займається улюбленою справою – тренується на стрільбищі. Юлія Кім прицілюється в повному екіпіруванні, зі спеціальними навушниками та зброєю в руках. Політик повідомив, що його кохана не просто полюбляє, а вміє стріляти. Обраниця Кіма майже попала точнісінько в ціль – 9/10.

Користувачі мережі у коментарях до публікації Віталія Кіма залишили багато компліментів його дружині, зазначивши, що вони й подумати не могли про такі її вміння. Ба більше, не могли підписники політика обійтись і без жартів. Кіму порадили краще прибиратись і бути особливо уважним, адже його кохана – небезпечна жінка.

Віталій Кім показав свою дружину на стрільбищі
Віталій Кім показав свою дружину на стрільбищі

Нагадаємо, що відомий український політик давно перебуває у шлюбі з коханою дружиною. Разом вони виховують трьох дітей.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини