Надія Мейхер зникла: у мережі розкрили подробиці особистого життя артистки та назвали країну, в якій вона живе

Відома українська дизайнерка та співачка Надія Мейхер несподівано зникла. Тепер у мережі розкрили всі подробиці її особистого життя та розповіли, де вона насправді живе

Надія Мейхер здобула особливу популярність за часів своєї діяльності в команді “ВІА Гри”. Сьогодні знаменитість вже давно співає та пише пісні сольно. Крім того, артистка відкрила в собі нові таланти й почала створювати одяг в рамках власного бренду. На початку повномасштабної війни знаменитість висловила конкретну позицію – вона проти дій російської армії.

Після 24 лютого минулого року Надія Мейхер, як і багато її колег та друзів, почала займатись благодійною та волонтерською діяльністю. Крім того, знаменитість висвітлювала події та розповідала правду про війну на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм. Враховуючи таку відносно активну позицію, фанати зірки здивувались, коли вона раптово зникла з мережі.

Надія Мейхер несподівано зникла з мережі та не виходила на зв'язок
Надія Мейхер несподівано зникла з мережі та не виходила на зв’язок

Останній допис на сторінці знаменитості з’явився 12 травня, але до цього Надія Мейхер також дуже довго мовчала. Та публікація в блозі артистки була присвячена її бренду одягу – зірка прорекламувала нові наряди, а потім зникла так само швидко та несподівано, як і з’явилась. Втім, нещодавно артистка дала про себе знати.

На особистій сторінці української фотографині Аліни Квітки з’явилась Історія, на якій вона позує поруч із Надією Мейхер. Таким чином Квітка розкрила незначні подробиці життя відомої української співачки. Виявляється, знаменитість живе в Італії, адже саме там проходило знімання. Можна припустити, що до Венеції співачка прилетіла виключно заради фотосету, втім напевно сказати важко.

Надія Мейхер в Італії на фотосесії
Надія Мейхер в Італії на фотосесії

Нагадаємо, що раніше зірковий блогер Богдан Беспалов розповідав, що Надія Мейхер живе неподалік від Олега Винника. Тоді “пліткар” заявив, нібито вони ледве не сусіди. На таку інформацію українська співачка не відреагувала – вона не підтвердила слова блогера, але й не спростувала їх.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини