“20 років не проходять просто так”: Камалія зізналась, в яких стосунках перебуває з колишнім чоловіком Захуром

Відома українська співачка розповіла про стосунки зі своїм чоловіком Мохаммадом Захуром після розлучення. Знаменитість нарешті розставила всі крапки над "і"

Камалія Захур починала свою кар’єру ще до знайомства зі своїм чоловіком Мохаммадом Захуром. Ба більше, саме музична діяльність зірки звела її із коханим. Майбутні колишні познайомились на вечірці, де виступала співачка. Довгий час вони жили душа в душу та пройшли разом багато випробувань, серед яких і нескінченні невдалі спроби завагітніти, і сварки, і навіть війна. Шанувальники зіркової пари були впевнені – вони разом назавжди. Втім, не так сталося, як гадалося.

Деякий час тому відома українська артистка оголосила про розірвання шлюбу зі своїм чоловіком. Хоча фанатам і було сумно, вони сприйняли цю новину гідно, дозволивши співачці залишити особисті подробиці рішення собі. Втім, багатьом було незрозуміло, чому після новини про розлучення зіркова пара поводиться так, ніби нічого не сталось – всюди ходить разом, обіймається та проявляє знаки кохання прямо на публіці.

Камалія з чоловіком спантеличили шанувальників стосунками
Камалія з чоловіком спантеличили шанувальників стосунками

Звісно, через це до артистки було багато запитань. Нарешті Камалія Захур вирішила розставити всі крапки над “і” та пояснити, що ж відбувається між нею та її колишнім чоловіком. У коментарі для українського видання “ТСН” зірка зазначила, що нині в неї з Мохаммадом Захуром дуже непростий період. Втім, додала співачка, вони залишаються поруч і продовжують підтримувати одне одного.

“Зараз ми підтримуємо одне одного, у нас спільні діти, багато спільних проєктів. І, звичайно, 20 років не проходять просто так”, – пояснила Камалія своїм шанувальникам.

Знаменитість зазначила, що їй дуже важко коментувати цю ситуацію, адже кохання до чоловіка не пройшло за одну секунду. Артистка додала, що вона намагалась якомога зрозуміліше пояснити шанувальникам, що відбувається між нею і чоловіком, в дописі.

Камалія прокоментувала стосунки з чоловіком Мохаммадом Захуром
Камалія прокоментувала стосунки з чоловіком Мохаммадом Захуром

Відома українська співачка додала, що вони з Мохаммадом Захуром нині намагаються розібратись у собі. Знаменитість пообіцяла – щойно вони знатимуть, що й до чого, точно розкажуть про це своїм шанувальникам.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини