Еволюція стилю Алли Мазур: стрижка бойфренд, боб-каре з чубком і без, сиве піксі та інші модні експерименти

Популярна ведуча Алла Мазур понад 20 років сяє на наших екранах. Як змінювався стиль улюбленої зірки та коли знаменитість востаннє носила довгу косу?

Ведуча Алла Мазур вперше вийшла в ефір у 1997-му році і одразу стала народною улюбленицею, чий стиль та вміння вбиратися гідно оцінили всі. Дикторка привнесла у свій образ родзинку: коротке волосся рудого кольору.

Еволюція стилю Алли Мазур

Знаменитість чимало років носила “їжачок”, але згодом вирішила попробувати більшу довжину і глибший відтінок локонів. На світські заходи у неї навіть виходило підкручувати пасма. Згодом навіть перейшла до подовженого каре. Цікаво, що цю зачіску вона носила перед тим, як оголосила про свою боротьбу з онкологією.

Лікування передбачало хіміотерапію і тому про довгу косу мріяти вже не приходилося. Алла неймовірно гідно перенесла всі випробування і врешті-решт показала себе оновлену.

Зірка вирішила не повертатися у рудий і стала платиновою білявкою з неймовірно коротеньким волоссям. Також трансформацій зазнав гардероб дикторки. Вона стала носити строгі костюми та вирішила підкреслювати талію. Майже одразу після тріумфального повернення Мазур на екрани, їй запропонували фотосесію для глянцю, а ще взяли інтерв’ю про її непросту долю.

Алла Мазур зачарувала мережу новим образом
Еволюція стилю Алли Мазур

Ще одним модним експериментом знаменитості стало введення у стиль окулярів. Для себе вона обрала грубу оправу чорного кольору. Підписники гаряче оцінили новий аксесуар, відзначивши, що з ними вона навіть помолоділа на кілька років.

Нагадаємо, що Алла Мазур у 2008-му році стала мамою. У неї з’явився хлопчик, якого назвали Артемом. Цікаво, що вагітність майже не змінила ведучу, але вона свій секрет стрункості та похудіння досі не розкрила.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини