Каменських чесно відповіла, як відреагувала на те, що Потап міг їй зраджувати і чому не наважилися розлучитися

Настя Каменських і Потап стали однією з найбільш обговорюваних пар українського шоу-бізнесу. Дізнайтеся, як відреагувала поп-діва на чутки про зраду свого чоловіка.

Популярна співачка Настя Каменських опинилася у вельми непростій ситуації, коли плітки вийшли за всі межі. Її чоловіка, Потапа, колишня підопічна публічно звинуватила у непристойній поведінці стосовної неї, натякнувши, що репер може скакати у гречку.

Співачка Gip C, раніше знана в Україні, як Женя Горда, у березні 2023-го року, за пару днів до виходу свого треку, розповіла, що отримувала від чоловіка поп-діви пропозиції недвозначного характеру у неробочий час уночі.

Каменських чесно відповіла, як відреагувала на те, що Потап міг їй зраджувати

Сама ж Анастасія прокоментувала це таким чином: їй смішно все це чути. Вона вважає себе неревнивою людиною і не вірить у нісенітниці. Цю інформацію сприймає не більше, аніж хайп виконавиці та зауважує, що особисто її кар’єра і її обранця ґрунтується на творчості, але не на паразитуванні на чужому імені.

Каменських зауважила, що заява Gip C для них з коханим є новим приводом для жартів і вони обидва вважають, що дівчина хотіла лише привернути до себе увагу.

Каменських чесно відповіла, як відреагувала на те, що Потап міг їй зраджувати

До речі, чутки про “зраду” Потапа дуже сильно підігріли інші плітки, які ширилися мережею ще у 2022-му році, коли фанати запідозрили, що репер буде розлучатися зі своєю дружиною. Відсутність спільних світлин, поїздок та виходів у світ не слабо розбурхали хейтерів, але обидві знаменитості спростували все. Поп-діва зауважила, що подружжя не завжди має ходити разом, адже вони — пара, а не близнюки.

Нагадаємо, що Настя Каменських і Потап одружилися у 2019-му році. Їхнє свято зібрало багато знаменитостей, зокрема була запрошеною і та сама Gip C, яка тоді розвилася разом з цими артистами.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини