Екс-учасник “Холостячки-2” Андрій Хветкевич вдруге зіграв весілля зі своїм чоловіком-латиноамериканцем

Не всі користувачі Мережі встигли оговтатися після новини про весілля екс-учасника "Холостячки-2" Андрія Хветкевича з його чоловіком, аж раптом чоловіки вирішили зіграти ще одне весілля.

Андрій Хветкевич став учасником “Холостячки-2” зі Златою Огнєвіч. Чоловік намагався боротися за серце дівчини, але йому так і не вдалося її завоювати. Після того, як чоловік покинув проєкт, він вирішив почати будувати стосунки з чоловіком-латиноамериканцем на імʼя Філіпе, а зі Златою вони вирішили залишитися у хороших та дружніх стосунках.

Зовсім нещодавно Злата розповідала про святкування весілля двох чоловіків. Андрій запросив зірку на урочисту церемонію, яка відбувала за кордоном і Злата дуже добре провела там час. Дівчині дуже сподобалася загальна атмосфера події, а Андрій зі своїм коханим були чи не на сьомому небі від щастя, що їм вдалося узаконити свої стосунки і перейти на новий рівень стосунків.

Андрій Хветкевич вдруге зіграв весілля
Андрій Хветкевич вдруге зіграв весілля

Велика частина прихильників Андрія не дуже оцінили таку подію. Недалекі люди почали писати про те, що це не нормально і так бути не повинно, але серед такої кількості хейту знайшлися й ті, хто став на бік Андрія. На думку деяких прихильників – у коханні немає нічого поганого, навіть, якщо це кохання не таке, як собі уявляє більшість людей.

Андрій Хветкевич вдруге зіграв весілля
Андрій Хветкевич вдруге зіграв весілля

На цьому весіллі Андрій з Філіпе вирішили не зупинятися. Пара вдруге зіграла весілля, але цього разу це сталося у Лас-Вегасі. Для цієї церемонії чоловіки обрали спортивні стильні образи чорно-білого кольору. На кофтинах у кожного на спині була написана фраза англійською: “Щойно одружилися”. Серед гостей на святі можна було помітити учасницю “Холостяка-11” Надін Медведчук, яка активно займається блогінгом в інстаграмі.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини