Спокійно та швидко розлучитись не вийшло: Даша Квіткова показалась з адвокатом напередодні судового засідання

Відома українська блогерка Даша Квіткова та її колишній чоловік Нікіта Добринін продовжують процес розлучення. Зіркова пара оголосила про розрив на початку року

Нікіта Добринін, відомий український телеведучий, знайшов своє кохання на реаліті-шоу “Холостяк-9”. Знаменитість зі своєю обраницею, блогеркою та інфлюенсеркою Дашею Квітковою, довели всім, що знайти кохання на телепроєкті можливо. Втім, попри гармонійні, на перший погляд, стосунки, знаменитості вирішили, що їхні шляхи розійшлись.

Процес розлучення Даша Квіткова та Нікіта Добринін розпочали ще взимку цього року. Знаменитості воліли замовчувати особисті подробиці з декількох причин. Першою виявилось небажання роздувати скандал зі свого розлучення, адже передусім вони хочуть, аби в майбутньому на їхнього сина Лева не вплинула ця подія. Втім, останнім часом шанувальники ставлять багато питань, тому зіркові колишні відповідають.

Так, наприклад, нещодавно Даша Квіткова на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм розповіла шанувальникам, що більше вони з чоловіком не пара – все офіційно. Знаменитість зазначила, що в них є єдиний спільний шлях і він стосується виховання сина. Крім того, блогерка показала, як вона зі своєю адвокаткою готує папери до останніх судових засідань. Зірка зазначила, що Даша, її адвокатка, дуже схожа з нею за енергетикою.

Даша Квіткова показалась з адвокаткою напередодні судового засідання
Даша Квіткова показалась з адвокаткою напередодні судового засідання

Хоча й Даша Квіткова повідомила, що збирається на судове засідання, нічого надзвичайного в цьому немає. Річ у тім, що подружжя, яке має неповнолітніх дітей, повинне розлучатись виключно через суд – іншого не дано. На початку року Квіткова розповіла, що рішення розірвати шлюб було спільним, тому й непорозуміння в зіркової пари навряд можуть виникнути.

Нагадаємо, що раніше знаменитості вже висловлювались про те, що стало причиною їхнього розлучення. За словами Даші Квіткової, після довгих розмов із Нікітою Добриніним вони вирішили, що краще буде продовжити будувати своє життя окремо.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини