Брат Катерини Осадчої показав їхнього батька: високий і усміхнений чолов’яга, який пишається своїми дітьми

У популярної ведучої Катерини Осадчої є брат, молодший за неї на кілька років. Як виглядає шуряк Горбунова, який показав фото зі своїм батьком?

Популярна ведуча Катя Осадча мало зазвичай розповідає про свою родину. Зірка турбується про своїх немолодих батьків, а ще підтримує зв’язки з рідним братом. Звати молодого чоловіка Володимиром і він на відміну від своєї сестри займається не шоу-бізнесом, а спортом. Професійно займається вейксерфингом і навіть заснував тематичну школу. Веде також і сторінки у соціальних мережах, де ділиться загалом спортивними досягненнями, інколи показуючи своє звичайне життя.

Нещодавно до Дня батька шуряк Горбунова показав, як виглядає його рідний тато.

Брат Катерини Осадчої показав їхнього батька

Звати Осадчого-старшого Олександр Володимирович. Відомо, що він обіймає посаду генерального директора одного з найстаріших підприємств України “Київприлад”. За славою та популярністю, як старша дочка не женеться, але інколи все ж таки його можна побачити на корпоративних знимках.

Чи спілкуються родичі Осадчої з Горбуновим?

Син Катерини Осадчої та Юрія Горбунова зробив миле й романтичне фото своїх батьків
Брат Катерини Осадчої показав їхнього батька

Дуже цікаве питання взаємин у родині Каті Осадчої та Юрія Горбунова. Відомо, що зірки зійшлися у вельми зрілому віці, маючи за плечима перші шлюби. З колишніми стосунки знаменитості не розірвали. Ба більше: шоумен розповідав, що з екс-чоловіком своєї обраниці він не просто знайомий, а навіть часто бачився з ним раніше. Стосовно близьких родичів своєї обраниці ведучий нічого не розповідав. На сімейних знімках зірка “Світського життя” показує тільки свого коханого та дітей. Своїх батьків вона показувала лише окремими сторіз.

Нагадаємо, що у Каті Осадчої та Юрія Горбунова є двійко спільних дітей, а ще вони зростили сина знаменитості від колишнього.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини