“Рідко бачу”: українська співачка Аліна Гросу замилувала кадрами з відпочинку зі своїм братом-красенем

Відома українська співачка Аліна Гросу вже тривалий час проживає у Сполучених Штатах Америки і вирішила поділитися рідкісними кадрами зі своїм двоюрідним братом.

Відома українська співачка Аліна Гросу поділилася в Мережі кадрами з воззʼднанням зі своїм двоюрідним братом, який вже тривалий час проживає у Сполучених Штатах, а саме – Чикаго. Недивлячись на те, що вони дуже рідко бачаться, в сімʼї дуже теплі стосунки і вони завжди раді побачитися і провести разом час. Редакція сайту Добрі новини зʼясувала, як минула зустріч Гросу зі своїм братом.

Раніше зірка говорила про те, що саме її брат надихнув її на те, щоб переїхати до Штатів і почати навчання в акторській школі. Зара українська співачка й справді навчається і вдосконалює свої навички. Сподіваємося, що у неї все вийде і ми зовсім скоро побачимо її на світовому екрані.

Аліна Гросу показала свого двоюрідного брата
Аліна Гросу показала свого двоюрідного брата

У кадрі, який опублікувала молода співачка, можна побачити зірку у легенькій невагомій літній сукні білого кольору в горошок та у шкіряній куртці. Брат ніжно пригорнув сестру до себе, що свідчить про те, що він дуже радий її бачити.

“Сонечко, яке я так рідко бачу! Мій брат”, – написала Аліна Гросу.

Також на сторінці в Гросу можна побачити не менш милі фотографії з її рідним братиком. Зірка каталася з хлопчиком на імітованому бику і саме так проводила свій день народження. Артистка подякувала за проведений разом день і була дуже щасливою, що на іменини з нею зібралися всі найрідніші люди. Крім катання на штучному бичку сімейство Гросу відвідало парк атракціонів та не менш цікаві фонтани. В коментарях навіть подумали, що братик Аліни – це її син.

Синочок на маму похожий, значить щасливий“, – написав один з прихильників.

Аліна Гросу зі своїм меншим братом
Аліна Гросу зі своїм меншим братом

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини