Ольга Сумська показала, яким був Борисюк у молодості: хвацький легінь, міцніший за сивочолого Паперного

Популярна акторка Ольга Сумська показала рідкісне фото зі своїм чоловіком Віталієм Борисюком. Як виглядав у молодості обранець нашої Роксолани до якого вона пішла від Євгена Паперного?

Подружжя Ольги Сумської та Віталія Борисюка вважається одним зі зразкових на теренах українського шоу-бізнесу. Проте, досі цю щасливу родину не полишає тінь історії розлучення акторки з її колишнім чоловіком Євгеном Паперним, від якого вона пішла з маленькою дитиною саме до нинішнього обранця.

Нещодавно зірка показала, яким красенем був її коханий у молодості. Дійсно, зовнішність у знаменитості дуже яскрава, харизматична та незвична. Прихильники одразу це відзначили у коментарях, написавши:

  • “Віталій у молодості — просто вогонь”
  • “Чудова сім’я! Прекрасний тато! Фантастична мама!”
  • “Ви неймовірні! Всім серцем бажаю вашій родині процвітання!!!”
  • “Які Ви гарні. Хай Вам щастить”
Сумська показала молодесенького красеня – Борисюка

Як познайомилася Ольга Сумська з Віталієм Борисюком?

Відомо, що почуття зірок зародилися під час спільної роботи. На сцені майбутнє подружжя відігравало ролі закоханих, зовсім не підозрюючи, що у реальному житті на них чекає бурхливий роман.

“Думаю, що Господь недарма нас поєднав саме в такій романтиці”, — розповідала акторка.

Родина Ольги Сумської

Цікаво, що Ольга тривалий час жила з милим у цивільному шлюбі. На шостий рік відносин стали вже офіційно чоловіком та дружиною. Сумська казала, що наполягала на поході до РАГСу саме вона. На 25-річчя своїх стосунків пара вирішила зіграти ще одне весілля, аби відзначити ювілей свого кохання.

Нагадаємо, що Ольга та Віталій виховували двох дочок. Одна, Тоня Паперна, не є рідною Борисюку, а ось друга дитина, Аня — справжня татова маленька принцеса, яку він досі безмежно кохає та оберігає.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини