“Плачу і ридаю”: Марічка Падалко після 8 місяців розлуки показала воззʼднання зі своїм чоловіком

Чоловік відомої української телеведучої Марічки Падалко тривалий час перебував у лавах захисників України. Жінка не бачила свого чоловіка і нарешті змогла з ним зустрітися.

Зірка ТСН Марічка Падалко опублікувала в Мережі відео зустрічі зі своїм чоловіком-військоим. Єгор Соболєв вирішив стати на захисть нашої країни і 8 місяців його не було вдома. Переглядаючи кадри воззʼєднання чоловіка з сімʼєю неможливо стримати своїх сліз. Редакція сайту Добрі новини зʼясувала, як це було.

З початком повномасштабного вторгнення не одна українська жінка очікує вдома на свого чоловіка. Те ж саме стосується й чоловіків, чиї жінки також вирішили стати на захист нашої країни. Українці день і ніч переглядають новини в надії не побачити імʼя коханої чи коханого в списках загиблих героїв. На щастя, одним з щасливчиків виявився Єгор Соболєв. Чоловік вирішив пожертувати своїм часом з рідними людьми для того, аби якомога швидше повернути Україні незалежність.

На офіційній сторінці в Інстаграм Марічка опублікувала відео, на якому донечки першими помічають батька на залізничному вокзалі. Як каже сама телеведуча, дівчата знали, що на вокзалі їх зустріне мама та брат, але про батька мови навіть не йшлося. Слоа неможливо передати, на скільки це була приємна та чутлива зустріч.

Марічка Падалко зустрілася зі своїм чоловіком після розлуки
Марічка Падалко зустрілася зі своїм чоловіком після розлуки

“Дівчата 8 місяців не бачили батька. Вони навіть не знали, що Єгора вчора викликали до Києва буквально на два дні”, – написала Марічка во описі під відео.

Прихильники були не менш розчулені таким ніжним відео і вирішили написали слова підтримки для щасливої родини:

  • “Боже, бережи Вашого татуся та усіх, хто захищає нашу землю та нас”,
  • “Плачу і радію. Щоб всі діти дочекалися батьків!”,
  • “Дай Бог, щоб якнайшвидше всі наші чоловіки і татусі повернулися до своїх сімей”.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини