Катерина Бужинська розсекретила де та з ким живе її 16-річна донька від першого шлюбу: мами й тата поруч немає

Відома українська співачка Катерина Бужинська нещодавно пригадала про свою старшу доньку. Знаменитість зізналась, що 16-річна дівчина живе за кордоном самостійно – без мами й тата

Катерина Бужинська, відома українська співачка, була одружена двічі. У попередньому шлюбі знаменитість стала мамою своєї старшої донечки Олени, яка нині живе далеко від неї. Знаменитість у новому інтерв’ю для kp.ua розповіла про те, де живе її донька та чим вона нині займається. Нагадаємо, що раніше артистка вивезла свою 16-річну доньку за межі України, у безпечніше місце.

Бужинська нині живе зі своїм чоловіком та двійнятами у Болгарії, але Олена, старша донька зірки, не захотіла жити в цій країні. Натомість дівчини вирішила оселитись у Німеччині. У місті Гамбург Олена живе самостійно, без своєї мами чи тата. Зіркова донька пише книги, вивчає мови, навчається та мрії стати письменницею.

Де живе та чим займається донька Катерини Бужинської Олена
Де живе та чим займається донька Катерини Бужинської Олена

Знаменитість в інтерв’ю зізналась, що жити її донька сама висловила бажання жити в Гамбурзі. Катерина Бужинська допомогла дівчині переїхати до іншої країни, а також облаштувала для неї комфортний простір для проживання. Співачка додала, що в Німеччині в неї є багато друзів, які наглядають за її донькою та готові в будь-який момент допомогти їй. Крім того, розповіла своїм шанувальникам у новому інтерв’ю Катерина Бужинська, вона й сама часто навідується до доньки в Німеччині.

Що стосується молодших дітей знаменитості, двійнят Каті та Дмитра, то вони мешкають разом зі своїми батьками у Болгарії – саме в цій країні народився та виріс чоловік Катерини Бужинської. Співачка розповіла, що її молодші діти цьогоріч збираються йти до першого класу. Хоча дітлахи навчатимуться у Болгарії, вони, за словами зіркової мами, активно вивчають українську мову. Солов’їну вони вчать у недільній школі, яку відвідують на вихідних.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини