38-річний Остапчук змусив “крінжувати” свою 22-річну дружину Полтавську: “На фікусах отакі плями з’явилися”

Володимир Остапчук та Катерина Полтавська не проти показати подробиці зі свого особистого життя у соціальних мережах. Цього разу телеведучий розповів про ознаки старості.

38-річний Володимир Остапчук і 22-річна Катерина Полтавська вже близько девʼяти місяців будують стосунки. Пара проживає разом, займаються хатніми справами і ведуть спільний проєкт “Мекнув-питайте”, де Володимир Остапчук разом із запрошеними гостями відповідає на запитання прихильників.

У побуті в пари все більше, ніж просто добре. Чоловік разом зі своєю коханою готують вечері, проводять романтичні вечори та сніданки на затишному балкончику. Також пара активно доглядає за домашніми рослинами, але не кожна справа дається їм ідеально. Володимир Остапчук поділився ознаками власності старості.

Як виявилося, фікус, який росте у пари, вкрився плямами. Остапчук зовсім не знає, що йому з цим робити і вирішив запитати поради у прихильників, пожартувавши про те, що старіти – це завжди класно.

“Рубрика “старість оху**ная”. На фікусах отакі плями зʼявилися, що робить?”, – питає Остапчук.

Володимир Остапчук розповів про ознаки старості
Володимир Остапчук розповів про ознаки старості

Перед цим у сторіз Володимир також пожартував про забудькуватість своєї коханої. Катерина попросила прикупити додому якогось мʼяса та огірків, щоб повечеряти з гречкою. Як виявилося потім, головної зірки страви вдома не опинилося. Гречка закінчилася, а зіркова дружина про це успішно забула.

“Вона: поїхали до гречки купимо мʼясо і огірочки. Я: все купив. Вона вдома: а, бл*, так у нас гречки немає”, – жартує чоловік.

Володимир Остапчук і Катерина Полтавська готують вечерю
Володимир Остапчук і Катерина Полтавська готують вечерю

Загалом, у стосунках Полтавської та Остапчука все дуже добре. Пара вміє говорити одне з одним і весело проводити час. Катерина впевнена, що її коханий зробив достатньо помилок, яких більше не повториться.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини